Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΓΧΩΡΙΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ!

Κατά την εκλογική διαδικασία της 18ης Μαίου 2016, αναδείχθηκε η νέα διοίκηση της Επιτροπής Εγχωρίου Περιουσίας Κυθήρων και Αντικυθήρων για το υπόλοιπο της δημοτικής περιόδου. Η διαδικασία ήταν καθόλα άψογη και χωρίς καμία απολύτως παρέκκλιση από τα προβλεπόμενα στην κείμενη νομοθεσία. Το ειδικό εκλεκτορικό σώμα συνήλθε μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Κυθήρων κ. Χαρχαλάκη, ο οποίος εργάστηκε επί αρκετούς μήνες με τα στελέχη της Κυβέρνησης προκειμένου να ψηφιστούν οι απαιτούμενες νομοθετικές ρυθμίσεις, που εκκρεμμούσαν από το 2010. Η χθεσινή μέρα ήταν ιστορική, όχι μόνο για τον Θεσμό της Εγχωρίου Περιουσίας, αλλά και για τα Κύθηρα και Αντικύθηρα συνολικά.
Νέος Πρόεδρος της Επιτροπής αναδείχθηκε πανηγυρικά ο κ. Κομηνός Παναγιώτης του Δημητρίου, Οικονομολόγος, απόφοιτος της ΑΣΟΕΕ, με εξειδικευμένες γνώσεις και εμπειρία σε θέματα λογιστικά, μηχανογράφησης και ανάπτυξης λογισμικού και με πολύ μεγάλη προϋπηρεσία στον ιδιωτικό τομέα. Ο κ. Κομηνός κατέχει επίσης σημαντική εμπειρία στην διοίκηση της Εγχωρίου Περιουσίας, ως Μέλος και Αναπληρωτής Πρόεδρος τα τελευταία χρόνια. Τα νέα τακτικά μέλη της Επιτροπής είναι ο κ. Ιωάννης Βέζος, ο κ. Κουκάκης Εμμανουήλ, ο κ. Μυλωνόπουλος Κωνσταντίνος και ο κ. Χαραντζάς Ιωάννης.
Αναπληρωματικά Μέλη εξελέγησαν κατα σειρά εκλογής: 1) ο κ. Κουσουρής Σπυρίδων, 2) ο κ. Στάθης Εμμανουήλ, 3) ο κ. Μαρσέλλος Στυλιανός και 4) ο κ. Τριφύλλης Εμμανουήλ.
Θερμές ευχαριστίες εκφράζονται στα μέλη του ειδικού εκλεκτορικού σώματος που συμμετείχαν κατά τρόπο άψογο στην διαδικασία, στα τοπικά Μ.Μ.Ε. για την κάλυψη της διαδικασίας, τους υπαλλήλους του Δήμου και ειδικά τον κ. Γεώργιο Κασιμάτη που εκτελεί τα χρέη του Γραμματέα της Επιτροπής άμισθα επί σειρά ετών και στους υποψήφιους που συμμετείχαν στις εκλογές, ανεξαρτήτως αποτελέσματος.

Η ορκομωσία της νέας διοίκησης της Επιτροπής θα ανακοινωθεί.


Πηγή 

Επιτροπή Εγχωρίου Περιουσίας Κυθήρων και Αντικυθήρων

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου