Τρίτη 24 Μαΐου 2016

ΕΠΑΜ: “Οι τρεις βουλευτές Λακωνίας θα λογοδοτήσουν στο λαό για όσα ψηφίζουν”

Ανακοίνωση του ΕΠΑΜ Σπάρτης:
“Με οργή και απαξίωση, βλέπουμε να διαδραματίζεται ένα κακόγουστο θεατρικό μονόπρακτο, από τους βουλευτές του νομού μας (και όχι μόνο).
Βλέπουμε τον κάποτε ένθερμο αντιμνημονιακό και σήμερα κυβερνητικό βουλευτή Αραχωβίτη να μας σώζει σήμερα, ψηφίζοντας το ένα μετά το άλλο τα καταστροφικά νομοσχέδια του ενός άρθρου, που όλα σηματοδοτούν την ισοπέδωση και το θάνατο σε ό,τι έχει απομείνει όρθιο, μετά τη λαίλαπα των προηγούμενων κυβερνήσεων.
Βλέπουμε τους κάποτε ένθερμους μνημονιακούς βουλευτές Δαβάκη και Γρηγοράκο, που μας έσωζαν παλιότερα, ψηφίζοντας ό,τι καταστροφικό τούς έφερναν, να παριστάνουν τώρα τους όψιμους αντιστασιακούς και να μην ψηφίζουν τα τελευταία νομοσχέδια της κυβέρνησης το Μάιο του 2016.
Είμαστε σίγουροι πως με μια εναλλαγή της κυβέρνησης θα αλλάξουν αυτόματα και οι υποκριτικοί τους ρόλοι, που δεν πείθουν πλέον κανέναν. Θα προκαλούσαν άφθονο γέλιο με τα καμώματά τους αυτοί οι κύριοι, αν με τις πολιτικές τους πράξεις δεν ευθυνόντουσαν για ατέλειωτους θανάτους ελλήνων, για τη δυστυχία και τη φτώχεια που με τις ψήφους τους έφεραν στη χώρα. Θα έλθει η μέρα που θα λογοδοτήσουν γι’ αυτά, στον κυρίαρχο ελληνικό λαό.
Οι λάκωνες γνωρίζουν πια πως παραμονή της Παναγίας, μιας από τις κορυφαίες γιορτές της χριστιανοσύνης, οι τρεις βουλευτές του νομού μας ψήφισαν ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ το νόμο 4336/2015. Σε αυτό το νόμο προβλέπονταν όλα αυτά που μας έρχονται σήμερα: το ξεπούλημα των κόκκινων δανείων στα ξένα κοράκια, το υπερταμείο ξεπουλήματος της πατρίδας μας, το πετσόκομμα των συντάξεων, οι φόροι, ο περίφημος «κόφτης», η παράδοση της κυβέρνησης της χώρας στους δανειστές και όλα τα άλλα ανοσιουργήματα, που μόνο άρρωστα μυαλά μπορεί να σκέφτονται. ΔΕΝ ΜΑΣ ΞΕΓΕΛΑΝΕ ΠΙΑ.
Το ΕΠΑΜ Σπάρτης καλεί τους συμπολίτες μας να μη σκύψουν το κεφάλι. Να μη φοβούνται με όλα αυτά τα ψέματα με τα οποία μας φοβερίζουν. Να σταθούμε στα πόδια μας και στο ύψος μας, για να απαιτήσουμε και να έχουμε ένα αύριο στο οποίο θα ζούμε υπερήφανοι και αξιοπρεπείς, και όχι γονατιστοί και επαίτες στους «δανειστές», όπως μας θέλουν αυτοί και τα κόμματά τους”.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου