Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

Τζανετέα: “Σε ετοιμότητα οι υπηρεσίες μας για αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών”

Σύσκεψη με θέμα την αντιμετώπιση κινδύνων από ενδεχόμενη εκδήλωση δασικών πυρκαγιών και την εξέταση του βαθμού ετοιμότητας των εμπλεκόμενων υπηρεσιών και φορέων συγκάλεσε σήμερα το πρωί η αντιπεριφερειάρχης κ. Αδαμαντία Τζανετέα.
Συμμετείχαν εκπρόσωποι της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λακωνίας, των πυροσβεστικών υπηρεσιών του νομού, τα μέλη του Συντονιστικού Οργάνου, εκπρόσωποι των εμπλεκομένων υπηρεσιών και φορέων, δήμων και εθελοντικών οργανώσεων. Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην οργάνωση της αντιπυρικής περιόδου, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην κατάσταση των υποδομών, την ετοιμότητα του τεχνικού εξοπλισμού, την ενημέρωση των πολιτών και στο συντονισμό των δράσεων για την άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών και των επιπτώσεών τους.
Η κ. Τζανετέα δήλωσε ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας Πελοποννήσου βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα και σε διαρκή συνεργασία με όλους τους φορείς για την αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών. Επίσης κάλεσε όλους τους πολίτες να ευαισθητοποιηθούν στο θέμα της πρόληψης και να ενημερώνουν άμεσα την πυροσβεστική σε περίπτωση εκδήλωσης πυρκαγιάς.
Πηγή  http://www.laconialive.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου