Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

ΔΗΜΟΣ ΚΥΘΗΡΩΝ.Είσπραξη των ληξιπρόθεσμων οφειλών των δημοτών

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ     Κύθηρα 05 Μαΐου 2016 
 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ  ΔΗΜΟΣ ΚΥΘΗΡΩΝ                .                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  

 
Στο πλαίσιο της εύρυθμης και νομότυπης λειτουργίας του, ο Δήμος Κυθήρων, έχει  υποχρέωση είσπραξης των ληξιπρόθεσμων οφειλών των δημοτών του. 
Κατόπιν ανακοινώσεων του Δήμου μας και ατομικών ειδοποιήσεων προς τους οφειλέτες, για την δυνατότητα αποπληρωμής των οφειλών τους,  μέσω ρύθμισης, ευχαριστούμε όσους ανταποκρίθηκαν, και τακτοποίησαν τις οφειλές τους. 
Όσοι όμως για διάφορους λόγους δεν ανταποκρίθηκαν στις προσκλήσεις μας, θέλουμε να τους ενημερώσουμε ότι ο Δήμος, από 01 Ιουνίου 2016, θα προβεί στα απαραίτητα αναγκαστικά μέτρα είσπραξης που προβλέπονται από τον νόμο, χωρίς άλλη ειδοποίηση.  
Όσες οφειλές αφορούν απλήρωτους λογαριασμούς ύδρευσης, με ληξιπρόθεσμες οφειλές πέραν του τετράμηνου ή και ποσού άνω των χιλίων (1.000,00) ευρώ, θα διακόπτεται η σύνδεση της παροχής ύδρευσης και τυχόν επανασύνδεση θα επιβαρύνεται με το ανάλογο κόστος. 
Για όλες τις οφειλές, άνω των πεντακοσίων (500,00) ευρώ, θα εφαρμόζονται αναγκαστικά μέτρα είσπραξης τα οποία είναι: 1) Κατάσχεση κινητών, είτε στα χέρια του οφειλέτη είτε κινητών και απαιτήσεων εν γένει αυτού, στα χέρια τρίτων. 2) Κατάσχεση ακινήτων.  
Η χρήση αναγκαστικών μέτρων εναπόκειται στην κρίση του προϊσταμένου της ταμειακής υπηρεσίας ή του δημοτικού ταμία, ο οποίος μπορεί να λάβει τα ανωτέρω μέτρα είτε αθροιστικά είτε καθένα χωριστά.             
                             Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ                                                        
                               ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΑΘ. ΧΑΡΧΑΛΑΚΗΣ      

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου