Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

"Τα αγαθά κόποις κτώνται"!

"Τα αγαθά κόποις κτώνται"! 
Πέρασαν τρια χρόνια από τις πρώτες φιλόδοξες συναντήσεις μας στις οποίες ονειρευτήκαμε τη δημιουργία μιας ομάδας που θα βοηθά και θα προσφέρει στους συνανθρώπους μας. Από τότε αντιμετωπίσαμε πολλά! Προβλήματα, κωλλήματα, εκπαιδεύσεις, εμπειρίες! Συμμετείχαμε σε περιστατικά εκ των οποίων άλλα στέφθηκαν με επιτυχία και μας γέμισαν περηφάνια, άλλα μας έκαναν πιο δυνατούς! 
Και πριν λίγες ημέρες το όνειρο έγινε πραγματικότητα! Η ομάδα μας επίσημα πλέον έγινε Παράρτημα της ΕΟΔ και το σωματείο μας επισήμως κατοχυρώθηκε στο πρωτοδικείο. Κατόπιν έγιναν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του πρώτου Δοιηκητικού Συμβουλίου. Από την εκλογική διαδικασία αναδείχτηκαν οι παρακάτω: 
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ελένη Στάθη
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Αγγελική Κονταξή
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Δέσποινα Φριλίγκου
ΤΑΜΕΙΑΣ: Χρυσούλα Χειράκη
ΜΕΛΗ: Βρεττός Σκλάβος
Τάσος Καλλίγερος
Βασίλης Κονόμος
Ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν να φτάσουμε ως εδώ! Όλους εσάς που πιστέψατε σε εμάς και επώνυμα ή ανώνυμα μας υποστηρίξατε. Την Πυροσβεστηκή, την Αστυνομία και γενικά όλους τους επίσημους φορείς του νησιού για την άψογη συνεργασία. Τον δικηγόρο μας κ Κώστα Καλλίγερο που χωρίς αμοιβή έκανε τα πάντα για την κατοχύρωση του σωματείου. 
Καλή δύναμη σε όλους τους διασώστες και στο νέο ΔΣ. Εύχομαστε να είμαστε πάντα αχρείαστοι αλλά και ενωμένοι να αντιμετωπίζουμε ό,τι προκύψει!

 
Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Βάση Ετοιμότητας Κυθήρων

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου