Τρίτη 5 Ιουλίου 2016

Χαιρετίζουμε την ανάπτυξη που ξεκινά με τον αφανισμό όλων αυτών που στηρίζουν την ελληνική ύπαιθρο.

Μέχρι τώρα σε περιοχές κάτω των 2000 κατοίκων οι μικροί επιχειρηματίες ,καφενεία ενοικιαζόμενα δωμάτια ,παντοπωλεία ,ταβερνούλες κτλ..ήταν ασφαλισμένοι στον ασφαλιστικό φορέα του ΟΓΑ.
Από τις 12-5-2016 ψηφίστηκε και θα ενταχθούν στον ΟΑΕΕ χωρίς οικονομικά κριτήρια ......χαιρετίζουμε την ανάπτυξη που ξεκινά με τον αφανισμό όλων αυτών που στηρίζουν την ελληνική ύπαιθρο.
Θα σας γράψει η ιστορία και εμείς όλους εσάς που σκέφτεστε για μας και φροντίζετε για μας......
ΕΝΦΙΑ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, ΦΟΡΟΣ,ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΉ ΦΟΡΟΥ ,ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ,ΠΑΡΕΠΙΔΗΜΟΥΝΤΩΝ,ΦΠΑ, ΔΕΗ.ΟΤΕ ...ΓΙΑ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ....
Η νομοθετική αδικία εις βάρος αυτών των μικρών επιχειρήσεων που στέκονται με νύχια και με δόντια θα βρεθεί κάποιος να ζητήσει να αρθεί ? Δεν γίνετε να εξομοιώνεις μια μεγάλη επιχείρηση με μια μικρή και να μην παίρνεις ως κριτήριο τον ετήσιο τζίρο. Δηλαδή με ποιο σκεπτικό ,το ψηφίζεις εσύ αριστερή κυβέρνηση έναν τέτοιο νόμο όταν έδινες αγώνες για τον μικρομεσαίο και τώρα του βάζεις ταφόπλακα.
Κατά τα άλλα ασχολούμαστε τι είπε ο Πολάκης τι φόρεσε η Περιστέρα κι ένα σωρό βλακείες και στρουθοκαμηλίζουμε που κλείνουν επιχειρήσεις,που πας νοσοκομεία και δεν βρίσκεις ούτε γάζα ,που πληρώνουμε τους λογαριασμούς συνεχώς έναντι ...ακόμα για πόσο...δεν μπορείς να αγοράσεις τα φάρμακα σου ,το ενα κιλό ψωμί έγινε μισό ,γάλα μόνο για τα παιδιά και μην παρεξηγηθώ δεν κάνω μικροπολιτική την αλήθεια λέω .Εκτός αν ζούμε στο συννεφάκι μας και τα βλέπουμε όλα ροζ..
Και για να μην λέτε ότι λέω λόγια του αέρα σας φέρνω παράδειγμα στα Βιγκλάφια ούτε 200 κάτοικοι με επιχείρηση ενοικιαζομένων δωματίων με φουλ σαιζόν από τις 25 Ιουλίου μέχρι 17 Αυγούστου με έσοδα μετά βίας 4.620 ευρώ θα πληρώνει το λιγότερο ασφαλιστικές εισφορές στον ΟΑΕΕ περίπου 2.500 ευρώ τον χρόνο. Απο κει και πέρα ΕΝΦΙΑ, ΦΟΡΟ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, ΔΕΗ ΟΤΕ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΦΟΡΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ....ΜΕ ΤΟΝ ΑΕΡΑ.

Πηγή 
Δεσποινα Βαγγελόγλου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου