Τρίτη 12 Ιουλίου 2016

ΑΠΟΨΕ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΚΥΘΗΡΑ!.Κωπηλατούν Πάτρα - Κύθηρα

Στο λιμάνι της Αγίας Πελαγίας απόψε και ώρα 20.00 θα υποδεχτούμε τους τολμηρούς κωπηλάτες και αύριο Τετάρτη 13/07 ο τερματισμός της αποστολής στο Καψάλι, όπως έιπε στην εκπομπή του ADELIN 107,3 FM "Η επόμενη μέρα" ο Άγγελος Χριστοφίδης. Ο Άγγελος Χριστοφίδης και ο Αποστόλης Κάτσινος, δύο νέοι άνθρωποι μέλη της ομάδας South Evian Gulf team, ξεκίνησαν την Κυριακή 3 Ιουλίου από την Πάτρα για ένα διαφορετικό ταξίδι με τα καγιάκ τους που έχει ως τελικό προορισμό τα πανέμορφα Κύθηρα. Ο λόγος όχι η απλή αναψυχή τους αλλά η στήριξη ενός ιερού σκοπού όπως είναι η διάδοση του μηνύματος του Κέντρου ενημέρωσης και προσέλκυσης Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών Πανεπιστημίου Πατρών, «Χάρισε Ζωή»
 Το εγχείρημα δύσκολο καθώς οι δύο κωπηλάτες καλούνται να καλύψουν μια συνολική απόσταση 270 ναυτικών μιλίων μέσα σε λίγες ημέρες.



Λίγα λόγια για το South Evian Gulf team
Το South Evian Gulf team ιδρύθηκε στον Νότιο Ευβοϊκό κόλπο το 2010 με κίνητρο τη βαθιά αγάπη για τη θάλασσα και τα ναυτικά ταξίδια και βαθύτερη επιθυμία την προσφορά προς το κοινωνικό σύνολο. Μέσα από έναν διαρκή αγώνα με τον ίδιο τους τον εαυτό, με δέος και σεβασμό απέναντι στην ανυπέρβλητη δύναμη του υγρού στοιχείου και με πίστη στο ομαδικό πνεύμα, οι αθλητές της ομάδας χαράσσουν κάθε χρόνο και νέες ρότες στο ανοιχτό πέλαγος, με πυξίδα τους την ιδέα της προσφοράς προς τον συνάνθρωπο.
Κάθε μεγάλη αποστολή του South Evian Gulf team είναι ένας κωπηλατικός μαραθώνιος εκατοντάδων ναυτικών μιλίων στην ανοιχτή θάλασσα, με όλες τις προκλήσεις που αυτό συνεπάγεται, ο οποίος πρωτίστως υπηρετεί έναν κοινωνικό σκοπό. Κάθε θαλασσινό ταξίδι της ομάδας είναι ταυτόχρονα μια δυνατότητα επικοινωνίας με ανθρώπους από κάθε γωνιά της Ελλάδας και όχι μόνο, με σκοπό την υποστήριξη των πιο ευπαθών ομάδων της κοινωνίας και ειδικότερα εκείνων που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας.
To South Evian Gulf team δεν είναι ναυτικός όμιλος, ούτε αθλητικός σύλλογος. Είναι μια δεμένη ομάδα ανθρώπων που μέσα στη μεγάλη αβεβαιότητα της ζωής και της θάλασσας αγωνίζονται με το σώμα, το μυαλό και την ψυχή, για όσα αξίζει να αγωνίζεται κανείς. Σε μια θάλασσα πιθανοτήτων, κυνηγώντας το απίθανο.
Πληροφορίες απο http://www.thebest.gr/





Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου