Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

ΧΑΤΖΗΠΕΡΟΣ.Μαζί με τις ευχές μας σας ενημερώνουμε και σας διαβεβαιώνουμε ότι το ενδιαφέρον της Περιφέρειας για τους «Ακρίτες» συμπατριώτες μας Κυθήριους και Αντικυθήριους παραμένει αμείωτο.

Μαζί με τις ευχές μας σας ενημερώνουμε και σας διαβεβαιώνουμε ότι το ενδιαφέρον της Περιφέρειας για τους «Ακρίτες» συμπατριώτες μας Κυθήριους και Αντικυθήριους παραμένει αμείωτο. 
Στο πρόσφατο προϋπολογισμό του 2017 της Περιφέρειας εγκρίθηκαν νέα έργα όπως η Ανακατασκευή της γέφυρας του Μάκρωνα και οι παράλληλες οδικές εργασίες βελτίωσης έργο προϋπολογισμού 1.800.000 ευρώ καθώς και υποστηρικτικές μελέτες για την ωρίμανση έργων και τη μελλοντική δημοπράτηση τους όπως η επικαιροποίηση μελέτης για τη «Διαπλάτυνση και συντήρηση του επαρχιακού οδικού δικτύου (κεντρικός οδικός άξονας)» καθώς και προκαταρκτική μελέτη για τη «Κατασκευή και λειτουργιά βιολογικού καθαρισμού στην Αγ. Πελαγία».
Παράλληλα με ζήλο προωθούμε όλα τα απαραίτητα έργα υποδομών που έχουν πλέον δρομολογηθεί όπως την ανάπλαση της Πλατειάς Φρατσίων, της αποκατάστασης ΧΥΤΑ Κυθήρων, την επέκταση του διαδρόμου προσγείωσης-απογείωσης του κρατικού αερολιμένα, και όλα τα έργα υποδομών ύδρευσης, αποχέτευσης και οδοποιίας με στόχο πάντα την διευκόλυνση και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών καθώς και την αποφυγή του κίνδυνου της ερημοποίησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου