Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

Παρουσία Πατριανάκου η κοπή πίτας των Νεαπολιτών της Αττικής

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Σύνδεσμος Νεπολιτών «Τα Βάτικα», την Κυριακή 22/1 στο εστιατόριο V’ ammos εντός του σταδίου «Γεώργιος Καραϊσκάκης», στο Ν. Φάληρο.
Τη φετινή χρονιά, ο Σύνδεσμος έλαβε την απόφαση να τιμήσει τον Βατικιώτη κ. Παρασκευά Σωτήραλη για τις πολυάριθμες διεθνείς επιτυχίες και βραβεύσεις που έχουν κερδίσει τα εκλεκτά προϊόντά του, αλλά και τον τελευταίο φαροφύλακα του Φάρου στον Καβομαλιά, κ. Βαγγέλη Κυνηγαλάκη!
Παράλληλα, το Δ.Σ. του Συνδέσμου τίμησε τον κ. Παναγιώτη Λασκαρίδη και το ίδρυμα Αικατερίνη Λασκαρίδη για την ανακαινίση και αποκατάσταση επιλεγμένων πετρόκτιστων φάρων της Ελλάδας και ιδιαίτερα, του ιστορικού φάρου του Καβομαλιά καθώς και τον κ. Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλο, γιο του αείμνηστου Βασίλη Κωνσταντακόπουλου για τη χρηματοδότηση της μελέτης για την αποκατάσταση του Φάρου Μαλέα και της ανάδειξης του μονοπατιού που οδηγεί σε αυτό.
Τέλος, τιμήθηκαν και όλα τα Βατικιωτόπουλα που κατά το σχολικό έτος 2015-2016 αρίστευσαν καθώς και όλους όσοι αποφοίτησαν ή εισήχθησαν σε ανώτατες και ανώτερες σχολές.
Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσε και η πρώην βουλευτής Λακωνίας της ΝΔ, κ. Φεβρωνία Πατριανάκου, η οποία -στο μέτρο του δυνατού- επιδιώκει και βρίσκεται δίπλα σε όλους τους φορείς και συλλογικότητες της Λακωνίας, παρά το γεγονός ότι πλέον δεν διαθέτει θεσμική ιδιότητα. Η αγάπη που τρέφει για τον τόπο της και τους ανθρώπους του, εξάλλου, είναι δεδομένη και αποδεδειγμένη σε όλη τη διάρκεια της παρουσίας της στην κοινή ζωή της περιοχής…
- See more at: http://www.lakonikos.gr/parapolitika/item/126130-parousia-patrianakou-i-kopi-pitas-ton-neapoliton-tis-attikis#sthash.vsF5ml7g.42EjICnP.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου