Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017

Σε Σπάρτη και Σκάλα ο γγ του ΕΠΑΜ Δ. Καζάκης

Το γενικό πλαίσιο της συνολικής πρότασης του ΕΠΑΜ για την ομαλή έξοδο από την κρίση, θα παρουσιάσει ο γενικός γραμματέας του κόμματος, Δημήτρης Καζάκης, στις διαδοχικές εκδηλώσεις – ομιλίες που θα πραγματοποιηθού σε Σπάρτη, Σκάλα Λακωνίας και Άργος.
Ειδικότερα, ο κ. Καζάκης επικεφαλής κλιμακίου του ΕΠΑΜ, την προσεχή Κυριακή 15 Ιανουαρίου, θα μεταβεί στην Σπάρτη στις 11:30΄ το πρωί, με ευκαιρία των εγκαινίων των νέων γραφείων του κόμματος (Αγίου Νίκωνος 53), ενώ στις 18:00 της ίδιας ημέρας θα μιλήσει σε φίλους και μέλη του ΕΠΑΜ στη Σκάλα (οδός Προέδρου Λιναρδάκου, πλησίον ΚΤΕΛ), όπου επίσης θα υπάρξει μικρή ανάλογη εκδήλωση.
Την επόμενη ημέρα, Δευτέρα 16 Ιανουαρίου το κλιμάκιο του ΕΠΑΜ με επικεφαλής τον κ. Καζάκη, θα περιοδεύσει στο Άργος, όπου θα έχει συναντήσεις και επαφές, με τοπικούς κοινωνικούς φορείς, συλλόγους και προσωπικότητες, με στόχο την ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων, προτάσεων για την επίλυση των προβλημάτων της περιοχής.
Οι εν λόγω επισκέψεις του γενικού γραμματέα του ΕΠΑΜ εντάσσονται στον ευρύτερο σχεδιασμό του κόμματος και του ίδιου του γενικού γραμματέα για την παρουσίαση της πρότασης του ΕΠΑΜ με στόχο την ενημέρωση του ελληνικού λαού.
- See more at: http://www.lakonikos.gr/epikairothta/item/125954-se-sparti-kai-skala-o-gg-tou-epam-d-kazakis#sthash.GYqBHqz9.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου