Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017

ΛΑΚΩΝΙΑ.Στο Γεράκι τα γυρίσματα του video clip της Γλυκερίας!

Στο Γεράκι Λακωνίας βρέθηκε το περασμένο διάστημα, η δημοφιλής τραγουδίστρια Γλυκερία, για τα γυρίσματα του βίντεο-κλιπ του καινούριου της τραγουδιού, με τίτλο «Πατρίδα»! Γεγονός που δεν είναι τυχαίο, όπως τυχαίος δεν είναι ο τίτλος και οι στίχοι του τραγουδιού, καθώς η στιχουργός και «ηθικός αυτουργός» αυτής της επίσκεψης είναι η Γερακίτισσα Ευανθία Μάγνη. Όπως γράφει η εφημερίδα «Το Γεράκι Λακωνίας», η Ευανθία αφιερώνει το τραγούδι αυτό στην πατρίδα της, ενώ θεώρησε ότι καταλληλότερος χώρος για την οπτικοποίηση του τραγουδιού, δεν ήταν άλλος από το Γεράκι.
Απόσπασμα από στίχους του τραγουδιού:
«Κι όσοι θαρρούν πως σε πονούν
πατρίδα αγαπημένη
το βράχο όσο κι αν χτυπούν
για πάντα βράχος μένει
Κι αν το αμπέλι μαραθεί
κι αν η ελιά λυγίσει
μόνη θα ξαναγεννηθεί
στον κόσμο να ανθίσει»...
Το βίντεο-κλιπ αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα, ενώ το τραγούδι, μουσικής των: Φράνκι Λούβαρη και Μελίνα Μακρή, περιέχεται στο άλμπουμ «Ακολούθησα ένα αστέρι» από τη SpiderMusic.
Τα γυρίσματα έγιναν σε διάφορους χώρους: Στην  κεντρική πλατεία, στα σοκάκια, σε παραδοσιακά σπίτια (οικία Διαμαντή Κανέλλη) και στους βυζαντινούς ναούς του Γερακίου. Επίσης έγιναν γυρίσματα με drones.
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γερονθρών ευχαριστεί την Ευανθία για «αυτή την πρωτοβουλία της που προβάλλει κι αναδεικνύει τον τόπο μας».
- See more at: http://www.lakonikos.gr/plus/item/125955-sto-geraki-ta-gyrismata-tou-video-clip-tis-glykerias#sthash.ejIywxj6.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου