Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

ΒΑΤΙΚΑ : ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΘΕΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ΄΄ΑΦΡΟΔΙΣΙΑΣ΄΄ στα πλαίσια των πρωτοβουλιών για την αναπτυξιακή πορεία των Βατίκων και όπως είχαμε αναγγείλει, διοργανώνουμε την ΚΥΡΙΑΚΗ 25 ΙΟΥΝΙΟΥ στο ΛΙΜΙΡΑ ΜΑΡΕ ΗΜΕΡΙΔΑ ΘΕΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΤΑ ΒΑΤΙΚΑ (ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ,ΚΑΤΑΔΥΤΙΚΟΣ, ΑΝΑΡΙΧΗΤΙΚΟΣ, ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ, ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ) από τις 18.30 -21.00.
Ομιλήτριες θα είναι, η επίκουρος καθηγήτρια Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Ουρανία Βρόντου με θέμα, ΄΄Αθλητισμός και Τουρισμός : Καταλύτης για τοπική ανάπτυξη", η Δρ. Άννα Κουρτεσοπούλου με θέμα, ΄΄Σχεδιασμός ανάπτυξης δραστηριοτήτων υπαίθριας΄΄ αναψυχής στα Βάτικα Λακωνίας και η Υπ. Δρ. Ευγενία Σαρηγιαννίδη με θέμα, "Η Συμβουλευτικη ως δράση του τουρισμού με σκοπό την προαγωγή της ψυχικής υγείας, της ευεξίας και της αναψυχής.", συντονιστής ο καθηγητής Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Παντελής Κωνσταντινάκος.
Η ημερίδα είναι ελεύθερη για όλους, ειδικότερα προσκαλούνται οι φορείς και οι εκπρόσωποι του τουρισμού, των φορέων και συλλόγων της περιοχής όπως παρευρεθούν στην εκδήλωση. Επίσης ενημερώνουμε ότι το συμπόσιο που έχουμε εξαγγείλει, θα γίνει 28 με 31 Ιουλίου στην Νεάπολη και σύντομα θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα.
΄΄ΑΦΡΟΔΙΣΙΑΣ

Δεσποινα Βαγγελόγλου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου