Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017

Αντιπροσωπεία της Περιφέρειας Αττικής στα Κύθηρα για την επίβλεψη σημαντικών έργων "Τα Κύθηρα να πάψουν να είναι απλά ένα τοπίο στην ομίχλη"

Αντιπροσωπεία της Περιφέρειας Αττικής στα Κύθηρα για την επίβλεψη σημαντικών έργων
"Τα Κύθηρα να πάψουν να είναι απλά ένα τοπίο στην ομίχλη"
"Σε τούτη την επίσκεψή μας διαπιστώνουμε την πορεία προόδου κρίσιμων έργων, κάνουμε τον απολογισμό μας, και βάζουμε τις νέες προτεραιότητές μας σε προοπτική υλοποίησης", επισήμανα κατά τη συνάντηση εργασίας που είχα σήμερα στο Δημαρχείο Κυθήρων, με τον Δήμαρχο Κυθήρων, Ευστράτιο Χαρχαλάκη, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Νήσων, Παναγιώτη Χατζηπέρου.

Επισκεπτόμαστε τα Κύθηρα για να επιβλέψουμε την πρόοδο σειράς κρίσιμων έργων υποδομής που αλλάζουν την όψη των Κυθήρων και των Αντικυθήρων. "Για να πάψουν τα Κύθηρα να είναι απλά ένα τοπίο στην ομίχλη".
Στην επίσκεψη εργασίας της αντιπροσωπείας της Περιφέρειας Αττικής στα Κύθηρα (26-28/07) συμμετέχουν ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων, Παναγιώτης Χατζηπέρος, η Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού, Εύη Αποστολάκη, ο Προϊστάμενος Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης ΕΠ της Περιφέρειας Αττικής, Δημήτρης Δρόσης και η Αντιπρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΕΔΣΝΑ, Αφροδίτη Μπιζά.
Για περισσότερες πληροφορίες → http://www.renadourou.gr/?p=20216








Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου