Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017

ΜΑΝΩΛΗΣ ΔΑΠΟΝΤΕ Ποιος επί τέλους θα βοηθήσει αυτό τον τόπο;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;???????????????????»

Χθες στη σελίδα μου στο F/b έβαλα το πιο κάτω κείμενο κάτω από μια φωτογραφία (Εξώφυλλο) που παρουσιάζει το Καψάλι με αγκυροβολημένο το «Kosta Clasica» και έγραψα από κάτω το επόμενο κείμενο:
Χωρίς σχόλια, πάμε πάλι στα Κρουαζιερόπλοια (……) Κρίμα.
«Το 'πα και το ξαναλέω , κατ΄ αρχήν εγώ δεν είμαι επαγγελματίας, είμαι όμως Τσιριγώτης, τα χαμένα κρουαζιερόπλοια είχαν ξεπεράσει τα 100 τη σαιζόν και έφερναν 120.000 Ευρωπαίους τουρίστες από Απρίλιο έως Οκτώβρη κάθε χρόνο, Από απαίσιους βλακώδεις χειρισμούς αρμοδίων έφυγαν. Φέτος και με το τεράστιο πρόβλημα του πλοίου από Πειραιά- Κρήτη βουλιάξαμε εντελώς Ποιος επί τέλους θα βοηθήσει αυτό τον τόπο;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;???????????????????»


Πήρα αυτή την απάντηση:
Stratos Charchalakis Προτείνω κ. Μανώλη να προτρέψετε ορισμένους δωματιάδες να κάνουν και κανένα βαψιματάκι στα δωματιάκια τους γιατί το να ζητάει κάποιος 100 Ευρώ τη βραδιά και το a/c ( αν υπάρχει) είναι δεκαετίας 90, είναι το λιγότερο αστείο. Επίσης να προτρέψετε ορισμένα καταστήματα είτε να κόβουν αποδείξεις, είτε εφόσον δεν κόβουν, να μην χρεώνουν το ΦΠΑ στον πελάτη! Εκτός αν εσείς ζείτε στο Λονδίνο και δεν έχετε γνώση των φαινομένων αυτών. Ζητάτε κρουαζιερόπλοια έχοντας το μυαλό σας στο 1990. Οι επιβάτες των κρουαζιερόπλοιων πλέον απαιτούν ΥΠΟΔΟΜΕΣ (facilities αγγλιστί) που το νησί ΔΕΝ έχει... ή λοιπόν θα αποκτήσουμε σταδιακά υποδομές και θα αναπτύξουμε σταθερά και ποιοτικά τον τουρισμό μας, ή θα την πατήσουμε όπως άλλα νησιά που στο βωμό του εύκολου και άμεσου κέρδους έφεραν χιλιάδες κόσμο χωρίς όμως να μπορούν να διαχειριστούν απορρίμματα, λήμματα, νερά, καθημερινότητα, δρόμους και υπηρεσίες. Η εποχή που οι επιβάτες των κρουαζιερόπλοιων κατέβαιναν και έσκαγαν πεντοχίλιαρα με το καλημέρα πέρασαν. Πλέον είναι όλοι με βραχιολάκι, ξοδεύουν ΕΛΆΧΙΣΤΑ και εντυπωσιάζονται δύσκολα... ρωτήστε τους ειδικούς του χώρου και μετά συζητάμε... διαβάστε τί γίνεται με τα κρουαζιερόπλοια σε δημοφιλέστατους προορισμούς... τι γίνεται ΣΉΜΕΡΑ και όχι τι γινόταν πριν 25 χρόνια... ζούμε στο 2017 και όχι στο 1990...
Από μένα (Μαν. Δαπόντε) μόνο δυο λόγια: Το πεντακάταρτο του “clumb Mediterane” επιμένει και έρχεται κάθε 10-12 μέρες με 600 τουρίστες- επιβάτες. Δεν ακούστηκε κανένα παράπονο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου