Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017

ΛΑΚΩΝΙΑ.Διανομή τροφίμων από το Δήμο Μονεμβασίας για τους Απόρους

Ο Δήμος Μονεμβασίας πρόκειται να πραγματοποιήσει διανομή τροφίμων στους ωφελούμενους του Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ)».
Συγκεκριμένα θα διανεμηθούν όσπρια και νωπό κρέας. Ωφελούμενοι είναι αποκλειστικά οι δικαιούχοι του προγράμματος Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (Κ.Ε.Α.), οι οποίοι έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα διανομών ΤΕΒΑ.
Η διανομή στους ωφελούμενους θα γίνει ως εξής:
Οι ωφελούμενοι που κατά την αρχική υποβολή ή τροποποίηση της αίτησης τους στο ΚΕΑ δήλωσαν σημείο διανομής Μολάοι θα προσέλθουν την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου, ώρα 8.00– 13.00, στο χώρο της Μαθητικής Εστίας Μολάων (είσοδος υπογείου από οδό Καλλιφατίδη).
Οι ωφελούμενοι που κατά την αρχική υποβολή ή τροποποίηση της αίτησης τους στο ΚΕΑ δήλωσαν σημείο διανομής Νεάπολη θα προσέλθουν την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου, ώρα 9.00 – 13.00, στο ισόγειο του Δημοτικού Καταστήματος .
Οι ωφελούμενοι θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά (μέσω sms), στα κινητά τηλέφωνα που έχουν δηλώσει κατά την υποβολή της αίτησης, για το σημείο διανομής που θα προσέλθει ο καθένας για την παραλαβή των ειδών.
Ο κάθε ωφελούμενος θα πρέπει να έχει μαζί του το βιβλιάριο κοινωνικής του ασφάλισης ή την εγκριτική του ΚΕΑ ή άλλο επίσημο έγγραφο απ’ όπου προκύπτει ο ΑΜΚΑ του.
Όσοι από τους δικαιούχους του ΚΕΑ δεν έχουν δηλώσει την επιθυμία τους να συμμετέχουν και στο πρόγραμμα του ΤΕΒΑ μπορούν να τροποποιήσουν την αίτηση τους στο ΚΕΑ.
Πληροφορίες: Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού Δήμου Μονεμβασίας στο τηλέφωνο 2732360570.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου