Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

Δήλωση Γραμματέα Δημόσιας Τάξης για επιστολή καθηγητών Νομικής Αθηνών

Με αφορμή την ανοικτή επιστολή που εξέδωσαν 93 καθηγητές της Νομικής Αθηνών, ο Γραμματέας Δημόσιας Τάξης της Νέας Δεξιάς, αντιστράτηγος ε.α. της Ελληνικής Αστυνομίας, κος Χαράλαμπος Μηνόπετρας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Η αγωνιώδης επιστολή των 93 καθηγητών της Νομικής σχολής Αθηνών επιβεβαιώνει περίτρανα την αποτυχία του «πανεπιστημιακού ασύλου». Ο νόμος Γαβρόγλου έχει επιτείνει το πρόβλημα και ο Πανεπιστημιακός χώρος έχει μετατραπεί από άσυλο ιδεών σε άσυλο ναρκωτικών και κακοποιών στοιχείων. Το Πανεπιστημιακό άσυλο δεν κινδυνεύει από την «επέμβαση δημόσιας δύναμης», αλλά αντίθετα από συγκεκριμένες μειοψηφίες ατόμων που προσπαθούν να επιβάλουν διά της βίας την άποψή τους και από ομάδες εγκληματιών του κοινού ποινικού δικαίου που δρουν ανεξέλεγκτα. Είναι πασιφανές ότι δεν υπάρχει πολιτική βούληση για την αντιμετώπιση αυτών των θλιβερών φαινομένων λόγω των ιδεοληπτικών εμμονών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για τη λειτουργία των πανεπιστημίων.
Η Νέα Δεξιά καταγγέλλει την κυβερνητική πολιτική που θρέφει τα φαινόμενα βίας και ανομίας στα Πανεπιστήμια και τους χώρους πέριξ αυτών και καλεί την κυβέρνηση να αναλάβει τις ευθύνες της και να προστατεύσει, ως οφείλει, τη ζωή των φοιτητών, του προσωπικού και της δημόσιας περιουσίας των πανεπιστημίων».
http://neadexia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου