Τρίτη 3 Απριλίου 2018

Εκδήλωση του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά στα Κύθηρα(ΦΩΤΟ)


Εκδήλωση του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά στα Κύθηρα
Το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά, συνεχίζοντας την ενημέρωση των μελών του για τις δράσεις και τις παρεχόμενες υπηρεσίες του καθώς και για το πρόγραμμα "Ενίσχυση της ίδρυσης και λειτουργίας νέων τουριστικών ΜμΕ, πραγματοποίησε εκδήλωση στην αίθουσα του Κυθηραϊκού Συνδέσμου, στα Κύθηρα, την Κυριακή 1 Απριλίου 2018.
Το Επιμελητήριο εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος, κος Ανδριανός Μιχάλαρος, ο Διευθυντής, κος Μιχάλης Γιάγκας καθώς και η ειδική σύμβουλος του Επιμελητηρίου, κα Ευδοκία Μαυρομμάτη, η οποία παρουσίασε το πρόγραμμα.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδημάρχος Κυθήρων κος Γεώργιος Κομηνός, ο Πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ποταμού, κος Παναγιώτης Σουρής, ο Πρόεδρος του Ελαιουργικού Συνεταιρισμού Λειβαδίου, κος Αριστείδης Καλλίγερος και το μέλος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά, κος Μιχάλης Πρωτοψάλτης.
Ο πρόεδρος Β.Ε.Π. μεταξύ άλλων τόνισε ότι «ο ρόλος των επιμελητηρίων πρέπει να αναβαθμιστεί και να ενδυναμωθεί ώστε να καταστούν αξιόπιστοι φορείς ενημέρωσης των μελών τους. Στα πλαίσια αυτά το Β.Ε.Π. θα παρέξει τη δυνατότητα στα μέλη του, σε απομακρυσμένες περιοχές της επιμελητηριακής του περιφέρειας, να παρακολουθούν όλες τις εκδηλώσεις μέσω live streaming».
ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ.




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου