Τρίτη 15 Μαΐου 2018

ΣΠΥΡΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ.Εσωκομματικές Εκλογές Νέας Δημοκρατίας 2018.

Εσωκομματικές Εκλογές Νέας Δημοκρατίας 2018.
Με τη συμμετοχή περισσοτέρων από 150.000 ενεργών μελών, ολοκληρώθηκε η διαδικασία των εσωκομματικών εκλογών στη Νέα Δημοκρατία, για την ανάδειξη των νέων Τοπικών και Νομαρχιακών Συμβουλίων, αλλά και την εκλογή των 1.000 συνέδρων για το προσεχές συνέδριο του κόμματος το φθινόπωρο.
8.000 και πλέον ενεργοί πολίτες, φίλοι και μέλη της φιλελεύθερης παράταξης, έθεσαν υποψηφιότητα για την κάλυψη περίπου 4.000 εκλόγιμων θέσεων.
Παλαιά μέλη της παράταξης, αλλά και πολλοί νέοι άνθρωποι, εξελέγησαν στα νέα συμβούλια, έτοιμα να υπηρετήσουν την παράταξη στην μεγάλη προσπάθεια που καλείται να καταβάλλει.
Η Νέα Δημοκρατία ανανεώνεται, εμπλουτίζεται από νέα μέλη, από ενεργούς ανθρώπους, επιστήμονες, από ανθρώπους που δηλώνουν παρόντες στις κοινωνικές και πολιτικές εξελίξεις στον τόπο μας.
Παρά την δικαιολογημένη πολλές φορές – λόγω των συνθηκών που επικρατούν στην πατρίδα μας – απάθεια των πολιτών προς την πολιτική και τα κοινά, τα μέλη της ΝΔ δηλώνουν αγωνιστικό παρόν, έτοιμα να δουλέψουν για να φέρουν ξανά τη Νέα Δημοκρατία στο τιμόνι της διακυβέρνησης της χώρας.
Θερμά συγχαρητήρια και καλή θητεία σε όσες και όσους εξελέγησαν, πολλά μπράβο σε όλους όσους συμμετείχαν στην εκλογική διαδικάσία, αλλά και στη Νέα Δημοκρατία που στην πράξη απέδειξε, ότι είναι ένα κόμμα δημοκρατικό που σέβεται τις διαδικασίες, το Καταστατικό και τα Μέλη της.


Σπύρος Σπυρίδων

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου