Τρίτη 15 Μαΐου 2018

BATIKA.ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΑΠΛΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΜΟΙΟΥΜΕΝΗ ΣΕ ΖΩΝΗ ΛΙΜΕΝΑ ‘’ΠΟΥΝΤΑΣ’’ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΡΟΧΗΛΑΤΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΟΥΜΕΝΗΣ Ή ΜΗ ΚΑΝΤΙΝΑΣ

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Μονεμβασίας προκηρρύσει φανερό πλειοδοτικό διαγωνισμό για την παραχώρηση ιδιαίτερου δικαιώματος απλής χρήσης στην εξομοιούμενη σε ζώνη Λιμένα «Πούντας» για την τοποθέτηση τροχήλατης αυτοκινούμενης ή μη καντίνας.
Η χρονική διάρκεια της παραχώρησης του παραπάνω χώρου ορίζεται σε τρία  (3) έτη, αρχόμενη από την ημερομηνία έκδοσης της άδειας λειτουργίας της καντίνας και εφόσον έχει εγκριθεί η απόφαση παραχώρησης χρήσης του χώρου από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου.
Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στα γραφεία του  Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Μονεμβασίας στην Διεύθυνση Πλατεία Ηρώων 4, Τ.Κ.  230-53 στη Νεάπολη  Δ.Ε. Βοιών του Δήμου Μονεμβασίας, την 25η Μαΐου 2018 ημέρα Παρασκευή και ώρα έναρξης 11:00  και λήξης 12:00 μεσημβρινή, ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής.
Πληροφορίες για τη δημοπρασία  παρέχονται από το Λιμενικό Ταμείο, τις  ημέρες Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 9:00 πμ – 14:00 μμ, Τηλέφωνο: 2734360128.
Για περισσότερες πληροφορίες δείτε την διακήρυξη δημοπρασίας.
https://monemvasia.gov.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου