Σάββατο 2 Ιουνίου 2018

ΧΩΡΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤ Η ΑΓΙΑ ΠΕΛΑΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Από το πρωί στις 11:30 νεκρές οι γραμμές σταθερού τηλεφώνου και ίντερνετ στην Αγία Πελαγία Κυθήρων.Την πρώτη μέρα του καλοκαιριού και ενώ έχει ξεκινήσει η τουριστική σαιζόν στο όμορφο νησί των Κυθήρων ,νεκρές οι γραμμές σταθερού τηλεφώνου .Πρόβλημα έχει δημιουργηθεί στους κατοίκους της Αγίας Πελαγίας και κυρίως στις τουριστικές επιχειρήσεις στην σταθερή επικοινωνία και διαδικτυακά. Πληροφορίες λένε για βλάβη χωρίς όμως να διευκρινίζεται που ακριβώς.
Οι κάτοικοι περιμένουν τις επόμενες ώρες να έχει αποκατασταθεί η επικοινωνία ,υπάρχουν άνθρωποι που γι αυτούς είναι σημαντική η επικοινωνία με τους δικούς τους ανθρώπους ,αλλά και για τον επιχειρηματικό κόσμο καθώς το Σαββατοκύριακο αυξάνεται η επισκεψιμότητα στο όμορφο νησί των Κυθήρων και ίσως ο φορέας θα πρέπει να κινητοποιηθεί για την γρήγορη αποκατάσταση καθώς αυτή η βλάβη προκαλεί αγανάκτηση σε όλους που πληρώνουν την παροχή .

Από τις 11:30 Το πρωί έχει κοπεί το ίντερνετ στον οικισμό της Αγίας Πελαγίας και στο μεγαλύτερο μέρος του χωριού και τα σταθερά τηλέφωνα λόγω του ότι κόπηκε μέρος από τις οπτικές ίνες. Περιμένουμε αύριο το συνεργείο του ΟΤΕ από την Πελοπόννησο να αποκαταστήσει την ζημιά..όσοι δεν έχουν σταθερό τηλέφωνο ας επικοινωνήσουν με το 13888 να τους γίνει δωρεάν εκτροπή στο κινητό τηλέφωνο τούς..

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου