Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΤΑΜΟΥ 7-13 ΙΟΥΛΙΟΥ.Έφη Μουζουράκη 3η Ατομική Έκθεση Ζωγραφικής "Percorsi chiedere"


Σάς προσκαλούμε στα εγκαίνια της Έκθεσης Ζωγραφικής "Percorsi chiedere" Στο Πνευματικό Κέντρο Ποταμού το Σάββατο 7 Ιουλίου και ώρα 20.30

ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ 

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΑΚΡΩΤΗΡΙ - ΠΛΑΤΙΑ ΑΜΜΟΣ


Το Πνευματικό Κέντρο Ποταμού, σας προσκαλεί στην έκθεση ζωγραφικής της Έφη Μουζουράκη εμπνευσμένη από την θάλασσα, την γυναίκα και τον έρωτα. Στα πλαίσια των εγκαινίων, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Γιώργος Κανέλλης θα διαβάσει κείμενα με θέμα τον έρωτα.

Διάρκεια έκθεσης: 7 – 13 Ιουλίου 2018 καθημερινά και σαββατοκύριακο 10:30π.μ. – 1:00μ.μ. και 6:00 – 9:00μ.μ.
Εγκαίνια Σάββατο 7 Ιουλίου 2018


Η Έφη Μουζουράκη, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Επισκοπή Ρεθύμνου. Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ ,ωστόσο δεν προχώρησε τελικά επαγγελματικά με την δημοσιογραφία αλλά μόνο ερασιτεχνικά σε τοπικές εφημερίδες και κανάλια. Η ζωγραφική ήρθε ξαφνικά, όταν διασταυρώθηκε ο δρόμος της με την ζωγράφο Φρόσω Χατζηαγγελάκη. Μαθήτευσε διπλα σε καταξιωμένους καλλιτέχνες, όπως Νατάσα Βλαχακη, Ντανιελα Σταματιαδη, Αλεξάνδρα Μπάρη κα. Διοργάνωσε και επιμελήθηκε την επιτυχημένη έκθεση ζωγραφικής, εμπνευσμένη από το συγγραφικό έργο του καταξιωμένου συγγραφέα Σπύρου Πετρουλακη στην ιστορική γκαλερί της Αθήνας αγκάθι-κartαλος. Έχει συμμετάσχει σαν εισηγήτρια σε συνεδρία με θέμα τον πολιτισμό και την τέχνη. Έχει λάβει σε ομαδικές εκθέσεις με καταξιωμένους καλλιτέχνες όπως Σπύρος Γεωργάς, Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος, Βασίλειος Αράπης κλπ. Έργα της κοσμούν ιδιωτικές συλλογές σε Ελλάδα και εξωτερικό.

https://www.facebook.com/events/189293288436915/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου