Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018

Πολιτιστικός Σύλλογος Βατίκων-Πραγματοποιήθηκε η παράσταση της Σχολής Χορού

Η πιο όμορφη σελίδα της ζωής μας για μας τους γονείς είναι τα παιδιά! Η πιο όμορφη σελίδα για τον Πολιτιστικό σύλλογο Βατίκων είναι η χαρά της δημιουργίας από τα παιδιά του! Την Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018 το βράδυ πραγματοποιήθηκε η παράσταση της Σχολής Χορού .Κάτω από το φεγγάρι με αέρινες χορογραφίες με κίνηση και εικόνες από κινηματογραφικές ταινίες έκλεισε αυτή σχολική χρονιά ! Αυτή η όμορφη παράσταση οφείλεται στις δασκάλες χορού που με πολύ αγάπη ,προσπάθεια κούραση ,υπομονή και επιμονή έκαναν τα μέγιστα και τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια!
Ραντεβού τον Σεπτέμβρη για ένα νέο ξεκίνημα ! Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βατίκων η προτεραιότητα του είναι να προσφέρει την δυνατότητα κυρίως στα παιδιά να ανακαλύπτουν και να εκφράζουν τον εαυτό τους μέσα από δρόμους πολιτισμού!
Ευχαριστούμε όλους τους γονείς, τα μέλη , τους φίλους και όσους παραβρέθηκαν στην παράσταση γιορτής ,δημιουργίας έκφρασης και χαράς και μας τίμησαν με την παρουσία τους.
'Ενα μεγάλο ευχαριστώ στον Παναγιώτη Κοντραφούρη και τον Μενέλαο Κωνσταντίνου για την ηχητική κάλυψη ,ευχαριστούμε την κυρία Μιμίκα που είχε την επιμέλεια του ήχου και τέλος πολλά ευχαριστώ στις δασκάλες κυρία Γιώτα και Κορνηλία που είχαν όλο το βάρος και την ευθύνη της παράστασης.
Τέλος ευχαριστούμε τα ΜΜΕ που ήταν χορηγοί επικοινωνίας.

Δεσποινα Βαγγελόγλου







Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου