Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018

Παρέμβαση Δαβάκη σε Τόσκα για τα ακατάλληλα πυροσβεστικά οχήματα

Άμεση ήταν η αντίδραση του βουλευτή Λακωνίας, κ. Θανάση Δαβάκη, στην καταγγελία της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Νομού Λακωνίας, σχετικά με το γεγονός ότι πυροσβέστες έλαβαν διαταγή να παραλάβουν παλαιά, ακατάλληλα και επικίνδυνα οχήματα προς ενίσχυση του στόλου των πυροσβεστικών υπηρεσιών του νομού.
Ο κ. Δαβάκης συναντήθηκε με αντιπροσωπεία των εργαζομένων, οι οποίοι τον ενημέρωσαν διεξοδικά και του έδωσαν έγγραφη καταγγελία στην οποία περιγράφουν αναλυτικά το γεγονός. Κατά τη συνάντηση αυτή, ο κ. Δαβάκης επικοινώνησε με τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Τόσκα, εξεδήλωσε την αντίθεσή του προς αυτό και του ζήτησε να παρέμβει. Παράλληλα, στις 2 Ιουλίου, κατέθεσε κοινοβουλευτική αναφορά προς το Υπουργείο Εσωτερικών για το συγκεκριμένο ζήτημα.
Εξάλλου, ο κ. Δαβάκης συναντήθηκε εκ νέου την Τετάρτη 4/7, με τον αναπληρωτή υπουργό κ. Τόσκα, ο οποίος του ανέφερε ότι έχει ζητήσει ήδη από τον υπαρχηγό της Πυροσβεστικής να διερευνήσει το θέμα και να τού υποβάλλει σχετική αναφορά.
Ο κ. Δαβάκης δήλωσε ότι παρακολουθεί το θέμα και θα επανέλθει.
http://www.lakonikos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου