Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019

«Ο ευρύτερος προοδευτικός χώρος του νησιού σκέφτεται, προβληματίζεται, μοιράζεται κι αποφασίζει τη δυναμική διεκδίκηση της διοίκησης του Δήμου Κυθήρων.

«Ο ευρύτερος προοδευτικός χώρος του νησιού σκέφτεται, προβληματίζεται, μοιράζεται κι αποφασίζει τη δυναμική διεκδίκηση της διοίκησης του Δήμου Κυθήρων.

Για να μπορούμε να ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΔΩ, να ονειρευόμαστε, να ζούμε, να δημιουργούμε για τα νησιά μας, εμείς, τα παιδιά μας κι εκείνοι που θα επιλέξουν να ζήσουν στα Κύθηρα - Αντικύθηρα.

Ένας νέος άνθρωπος ο Dimitris Kontoleon αποφάσισε να ηγηθεί της προσπάθειας μας, επαγγελματίας του νησιού των Κυθήρων, με όραμα, στρατηγική και σχέδιο, πλαισιωμένος από μια ομάδα δημιουργική, έμπειρη κι αποτελεσματική για την αναβάθμιση
της ποιότητας ζωής στο Δήμο Κυθήρων...

Θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε για να συζητήσουμε για το μέλλον του τόπου μας στην προοπτική που πρέπει να χαράξουμε στους τομείς:

• Προσέλκυση, μέσω κινήτρων, μόνιμων κατοίκων με στόχο στην επόμενη 7ετία οι μόνιμοι κάτοικοι να φτάσουν τους 5.000

• Κοινωνική πολιτική για την 3η ηλικία, τη γυναίκα, την οικογένεια, τη μονογονεϊκή οικογένεια, τα παιδιά και τη νεολαία του νησιού

• Πρωτογενής κλάδος της οικονομίας, νέες μορφές συνδυασμένες με τις νέες τεχνολογίες

• Διαχείριση και εκσυχρονισμός των υποδομών του νησιού

• Στρατηγική για την ενεργειακή αναβάθμιση του νησιού

• Παιδεία, Πολιτισμός, Τουρισμός

Θα χαρούμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας, για να μοιραστούμε ιδέες, προβληματισμούς και πρωτοβουλίες στην κατεύθυνση προόδου του Δήμου Κυθήρων.

Διοργανώνουμε την ανοιχτή συνάντηση στις 17/02/2019 και ώρα 20:00’ στο κατάστημα «Απέναντι» στην πλατεία Φρατσίων με μεζεδάκι, κρασάκι και τσιπούρα.

Καλή αντάμωση!»

https://www.facebook.com/events/260340538251590/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου