Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019

ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ.Κύθηρα Αντικύθηρα Μένουμε εδώ.Οφείλουμε να εκσυγχρονίσουμε το ρόλο των εργολάβων στον τόπο μας

Είναι ευθύνη του Δήμου να κατευθύνει τους εργολάβους σε άλλο προσανατολισμό, διασφαλίζοντας τις επενδύσεις τους, τη μελλοντική προοπτική των δραστηριοτήτων τους, να τους προσανατολίσει σε άλλου τύπου έργα εκτός από τσιμεντοστρώσεις κι ασφαλτοστρώσεις, προς όφελος τους, των πολιτών, του περιβαλλοντος και της προόδου του τόπου μας.
Εκτελούνται έργα στην #Ευρώπη με καινοτομία, χρήση σύγχρονης τεχνολογίας, με συμβόλαια συντήρησης, με νέες θέσεις εργασίας.
Οφείλουμε να εκσυγχρονίσουμε το ρόλο των εργολάβων στον τόπο μας, γιατί έρχονται νέες γενιές μηχανικών που οφείλουμε και επιθυμούμε να διατηρήσουν τις επιχειρήσεις τους στο νησί.
Έχουμε προτάσεις, έχουμε πρόγραμμα, έχουμε στόχους που τους θέλουμε δίπλα μας, με άλλο σκεπτικό, με άλλη νοοτροπία, απ' την ίδια πλευρά της προόδου και του εκσυγχρονισμού.

Έχουμε τη γνώση για να κρατήσουμε τους εργολάβους στο νησί των Κυθήρων, θα προσπαθήσουμε να τους ενημερώσουμε για τον τρόπο, την πηγή χρηματοδοτήσεων που έχουμε διασφαλίσει, για τη νέα σελίδα των έργων που σχεδιάζει η παράταξή μας, για τα επόμενα τουλάχιστον δέκα χρόνια.
Οι ιδέες μας, οι συμφωνίες που έχουμε διασφαλίσει, δεν έχουν ακουστεί ποτέ στο νησί. Δίνουν προοπτική για νέου τύπου σχεδιασμό, με οικονομίες κλίμακος, και με ευρωπαϊκές χρηματοδοτήσεις που έχουμε εξασφαλίσει για τον εκσυχρονισμό και την επέκταση των υποδομών του Δήμου Κυθήρων.
Οφείλουμε να αλλάξουμε την πεποίθηση του κόσμου για τους εργολάβους κι αυτό οφείλεται στη λογική που παράγει η δήθεν νομιμότητα που ως επίρρωση διογκώνει την ευθυνοφοβία, τη γραφειοκρατία και την αναβλητικότητα, κρατώντας αιχμάλωτους τους εργολάβους και τους πολίτες...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου