Δευτέρα 15 Απριλίου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΟΥΤΟΥΒΑΛΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΜΔΥΑΣΜΟ ¨Κύθηρα Αντικύθηρα Μένουμε εδώ - Δημήτρης Κοντολέων¨


Θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με επικεφαλής τον Δημήτρη Κοντολέων !!!
Κουτούβαλης Νίκος
Με το παρόν κείμενο επιθυμώ να μοιραστώ με την κυθηραϊκή κονωνία την απόφαση μου να υποστηρίξω το συνδιασμό του υποψηφίου Δημάρχου κου Δημητρίου Κοντολέων.
Πιστεύω πως στο πρόσωπο του υποψηφίου Δημάρχου, αλλά και των συνυποψηφίων μου βρήκα την καθαρότητα, την εντιμότητα και την αποφασιστικότητα που χρειάζεται, ώστε ενωμένοι να διεκδικήσουμε ένα καλό παρόν και ένα καλύτερο μέλλον για το νησί μας. Άλλωστε ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο.
Βέβαια για να το πετύχουμε οφείλουμε να μιλήσουμε με την γλώσσα της αλήθειας. Με ρεαλιστικότητα, νοικοκύρεμα, οργανωμένα και μεθοδικά μπορούμε να ξεφύγουμε από τη δίνη της σκληρής πραγματικότητας που μας ταλανίζει με εξωστρέφεια.
Σημαντικό στοιχείο της ανανέωσης είναι ότι πρέπει να αποφύγουμε την κηδεμονία του παλαιοκομματικού συστημικού μηχανισμού, που χρόνια συντηρεί την στασιμότητα και θρέφει την απογοήτευση των νέων και την δυσπιστία των μεγαλυτέρων.
Η νέα διοίκηση του δήμου μας πρέπει να διακατέχεται από πνεύμα συνεργασίας, σύνθεσης απόψεων, δυναμικής διεκδίκησης, πολιτικά ορθού λόγου.
Η ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη «Κύθηρα Αντικύθηρα Μένουμε εδώ» δεν σκοπεύει να γίνει επαίτης στην κεντρική εξουσία. Αλλά θα αναζητήσει δίαυλους συνεργασίας αφού πρώτα εξαντλήσει την εγχώρια δυναμική των πολιτών μας.
Επιδιώκουμε να είμαστε η επιλογή σας με την προϋπόθεση να μείνετε μαζί μας μέχρι το τέλος αυτού του ταξιδιού.
Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος
Νίκος Κουτούβαλης

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου