Παρασκευή 3 Μαΐου 2019

Ανακοίνωση υποψηφιότητας του Φατσέα Δημητρίου του Κωνσταντίνου

Ανακοίνωση υποψηφιότητας του
Φατσέα Δημητρίου του Κωνσταντίνου
Αγαπητοί Συμπατριώτες
Κυθήριες, Κυθήριοι /Αντικυθήριες, Αντικυθήριοι
Ασφαλώς οι περισσότεροι με γνωρίζετε από την 8-χρονη παρουσία μου στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου. Από τις ατελείωτες μάχες που έδωσα και συνεχίζω να δίνω για να παίρνονται οι καλύτερες πάντα αποφάσεις, αυτές που θα συμβάλλουν στην οικονομική ανάπτυξη και την ευημερία του τόπου μου και των συμπολιτών μου. Αγωνίστηκα για την τουριστική ανάπτυξη, την ποιότητα ζωής, την προστασία του φυσικού, κοινωνικού, πολιτιστικού περιβάλλοντος. Αγωνίστηκα ακόμα για διαφάνεια στις πράξεις του δήμου, επειδή ο πολίτης σε μια ευνομούμενη δημοκρατική χώρα δικαιούται να γνωρίζει πως διαχειρίζεται μια δημοτική αρχή τους πόρους του δήμου, που είναι πόροι των δημοτών.
Θεωρώ ότι ο απερχόμενος δήμαρχος για λόγους εντυπωσιασμού και άλλους, ασχολήθηκε με τα μικρά και ασήμαντα και γι αυτό άφησε άλυτα τα μεγάλα και πιεστικά προβλήματα του τόπου. Γι αυτό, σ’ αυτή τη μακρά δημοτική περίοδο των 5 ετών, δεν υπήρξε τουριστική ανάπτυξη, αντίθετα η τουριστική σαιζόν συρρικνώθηκε και ακόμα χειρότερα υπήρξε πληθυσμιακή μείωση και διαρροή πολλών νέων. Η εικόνα που παρουσιάζει το νησί το χειμώνα είναι οδυνηρή, μια απέραντη ερημιά.
Στη σημερινή συγκυρία εκτιμώ ότι ο καλύτερος τρόπος για να συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στον τόπο που αγαπώ, και που όλοι αγαπάμε με πάθος, είναι να συστρατευθώ με το συνδυασμό εκείνο που αποτελείται από νέους ανθρώπους με όραμα και ευαισθησίες για τα προβλήματα του νησιού μας, με τον συνδυασμό « Κύθηρα Αντικύθηρα Μένουμε Εδώ » με επικεφαλής τον Δημήτρη Κοντολέοντα.
Στις δύο προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις με τιμήσατε με την ψήφο σας και με «στείλατε» στο δημοτικό συμβούλιο να σας εκπροσωπώ και να διασφαλίζω τα συμφέροντα σας. Για μια ακόμα φορά ζητώ την ψήφο σας για να μπορέσω να συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στον τόπο με εντιμότητα και ειλικρίνεια.
Φατσέας Δημήτριος του Κωνσταντίνου
ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στα Κύθηρα όπου και τελείωσα το Λύκειο. Σπούδασα Φυσική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και στη συνέχεια διορίστηκα ως καθηγητής στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Δίδαξα για πέντε χρόνια στα Ελληνικά σχολεία στο Dortumd της Γερμανίας και διετέλεσα Λυκειάρχης στη Γερμανία και στα Κύθηρα. Είμαι επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δημοτικό συμβούλιο κατά την τρέχουσα δημοτική θητεία. Είμαι παντρεμένος με την Έλενα Λίσκοβα και έχουμε τρία παιδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου