Σάββατο 4 Μαΐου 2019

Κύθηρα-Αντικύθηρα Νέο Ξεκίνημα Ενωμένοι Πολίτες.ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Αγαπητοί Συμπατριώτες και Συμπατριώτισσες,
Πριν από πολλά χρόνια κάποιοι από εμάς ξεκινήσαμε με γνώμονα την αγάπη μας για τα νησιά μας, να σκεφτόμαστε και να οραματιζόμαστε την ανάπτυξη τους και την καλυτέρευση του βιοτικού επιπέδου τους.
Σιγά σιγά γίναμε πολλοί και τότε αποφασίσαμε πως είχε έρθει η στιγμή να κάνουμε την προσπάθειά μας για να κάνουμε πράξη όσα σκεφτόμασταν.
Συμμετείχαμε στις προηγούμενες εκλογές άνθρωποι από όλους τους χώρους μιας και πιστεύουμε ακόμα και σήμερα πως ειδικά στις Αυτοδιοικητικές εκλογές δεν υπάρχουν χρώματα και κόμματα αλλά μονάχα η πρόθεση για ειλικρινή διάθεση προσφοράς για τα νησιά μας και τους κατοίκους τους.
Η Παράταξή μας χτυπήθηκε από τις απώλειες δύο πολύ σημαντικών προσώπων, που για όλους μας ήταν σύντροφοι και αυνοδοιπόροι από την αρχή μα πάνω απ' όλα δικοί μας άνθρωποι και φίλοι όλων.
Τον Εμμανουήλ Στάθη (Σπιθέα) και τον Δημήτριο Λουράντο (Δάσκαλο).
Παρόλο που μείναμε ορφανοί εμείς παλέψαμε και σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο με την παρουσία του Αντώνη Πρωτοψάλτη ως Επικεφαλής και την Ελένη Στάθη, οι οποίοι σήκωσαν το βάρος στην πλάτη τους και τους ευχαριστούμε θερμά γι αυτό.
Σήμερα οδηγούμαστε και μπαίνουμε πια στην τελική ευθεία για τις νέες Αυτοδιοικητικές εκλογές.
Κάποια από τα στελέχη μας ακολούθησαν άλλες παρατάξεις και είναι σεβαστή από εμάς η απόφασή τους και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία και δύναμη στον αγώνα τους.
Είμαστε όμως κι εμείς που θέλουμε να συνεχίσουμε να έχουμε φωνή μέσα από την Παράταξή μας, ακολουθώντας παρακαταθήκες που άφησαν οι σύντροφοί μας που "έφυγαν", αλλά και που πιστεύουμε ακόμα στις αρχές διακήρυξης και τις θέσεις μας.
Έχοντας το αίσθημα ευθύνης απέναντι στους νέους μας πρώτα απ' όλα, σε όσους πίστεψαν σ' εμάς και συνεχίζουν να πιστεύουν ακόμα, σε όσους μας στήριξαν αλλά και στα νησιά μας, συνεχίζουμε να δίνουμε ενεργά το παρόν με την συμμετοχή δύο μελών της Παράταξης μας σε Τοπικά Διαμερίσματα.
Του Κωνσταντίνου Βρ. Πετρόχειλου στα Φράτσια και του Ευστρατίου Μιχ. Καλογερόπουλου στα Μητάτα.
Υπήρξαμε πάντα ειλικρινείς μαζί σας και θέλουμε να συνεχίσουμε να σας κοιτάμε στα μάτια.
Η μη ενεργοποίηση και συμμετοχή Συμπατριωτών μας καθώς ότι κι εμείς θέλαμε να στηρίξουμε ένα νέο πρόσωπο κοινής αποδοχής το οποίο δεν βρέθηκε, μας οδήγησε στην απόφαση να μην συμμετέχουμε στις εκλογές με Υποψήφιο Δήμαρχο και Δημοτικούς Συμβούλους, όμως εκεί που πραγματικά μπορούμε, προσπαθούμε και το κάνουμε.
Παραμένουμε ενεργοί, επιθυμούμε και στηρίζουμε κάθε θετική ενέργεια που γίνεται και θα γίνεται στο μέλλον για τα νησιά μας και αυτό ήδη το έχουμε αποδείξει την πενταετία που πέρασε, καθώς η Αντιπολίτευση που ασκήσαμε δεν ήταν εντυπωσιασμού και κόντρας.
Αντιθέτως στηρίξαμε κάθε προσπάθεια που γινότανε για το καλό των νησιών μας και κάποιες φορές έφτανε στ' αυτιά μας, ότι συστρατευθήκαμε με την Συμπολίτευση.
Όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν κι εμείς επιβάλλεται να βλέπουμε και να προχωράμε μπροστά.
Δηλώνουμε παρόντες λοιπόν εκλογικά στα Φράτσια με τον Κωνσταντίνο Βρ. Πετρόχειλο και στα Μητάτα με τον Ευστράτιο Μιχ. Καλογερόπουλο.
Δηλώνουμε παρόντες για τα νησιά μας και τους κατοίκους τους.
Δηλώνουμε παρόντες στην νέα εποχή που έρχεται δυναμικά.
Δηλώνουμε παρόντες στις δυσκολίες και στα προβλήματα με προτάσεις και διάλογο.
Ευχόμαστε καλή επιτυχία στους Υποψήφιους Δημάρχους , Ευστράτιο Χαρχαλάκη, Δημήτριο Παναγόπουλο και Δημήτριο Κοντολέων και σε όλους τους Υποψήφιους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους σε όλες τις Παρατάξεις και δηλώνουμε ότι θα είμαστε ανοιχτοί σε διάλογο και ανταλλαγή απόψεων καθώς και σύμμαχοι σε οποιαδήποτε θετική προσπάθεια και ενέργεια με γνώμονα πάντα, τα δικά μας Κύθηρα και τα Αντικύθηρα.
Κύθηρα - Αντικύθηρα
Νέο Ξεκίνημα
Ενωμένοι Πολίτες
Η Γραμματέας
Αγγελική Κασιμάτη
Τα μέλη
Ελένη Στάθη
Ζαχαρίας Κυπριώτης
Σπύρος Κουσουρής
Χριστίνα Φατσέα
Ελίνα Γαλανοπούλου
Χαράλαμπος Πετρόχειλος
Γιώργος Ευστρατίου
Ευστράτιος Καλογερόπουλος
Κωνσταντίνος Πετρόχειλος
Αθηνά Κρίθαρη Τριπολιτσιώτου
Παναγιώτης Μαρσέλος

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου