Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020

Νικόλαος Μανωλάκος: «Διακυβέρνηση ευθύνης σε δύσκολους καιρούς»

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΑΝΩΛΑΚΟΣ Βουλευτής Α ́ Πειραιώς και Νήσων-ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 


Πειραιάς, 24/1/2020 

                                 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Νικόλαος Μανωλάκος: «Διακυβέρνηση ευθύνης σε δύσκολους καιρούς»Τη στήριξή του στον εκλογικό νόμο που θα εφαρμοστεί από τις μεθεπόμενες εθνικές εκλογές, εξέφρασε ο Βουλευτής Α' Πειραιώς και Νήσων κ.Νικόλαος Μανωλάκος,κατά την πρώτη ημέρα συζήτησης στην Ολομέλεια, ]του σχετικού νομοσχεδίου του Υπουργείου Εσωτερικών. 
 «Ο στόχος δεν είναι άλλος, από τη διασφάλιση ενός σταθερού κυβερνητικού σχήματος έναντι ρευστών πολιτικών συνασπισμών και σχηματισμών ακυβερνησίας.Σε καμία περίπτωση δεν αποδυναμώνεται η λογική της δημιουργίας πολιτικών συγκλήσεων. Αντίθετα, προωθούνται συγκλίσεις αληθινές και όχι ευκαιριακές, ανόμοιες και τελικά επικίνδυνες για τη χώρα», σημείωσε χαρακτηριστικά από το βήμα της Βουλής,αναφερόμενος στις επιβεβλημένες αλλαγές που προωθεί η κυβέρνηση, προκειμένου να ξεπεραστούν τα αδιέξοδα ακυβερνησίας,που θα προκαλούσε ο εκλογικός νόμος που ψηφίστηκε επί ΣΥΡΙΖΑ.  
Ο Αντιστράτηγος ε.α. Βουλευτής Α' Πειραιώς και Νήσων, εστιάζοντας στις ρυθμίσεις που ενισχύουν την πολιτική σταθερότητα της χώρας, έκανε ειδική μνεία στα εθνικά θέματα για μία ακόμη φορά και υπογράμμισε την αναγκαιότητα σύμπνοιας και ομοψυχίας: «Το σύστημα αυτό βάζει σε προτεραιότητα την ευθύνη στη διακυβέρνηση, κυρίως τις ώρες αυτές που έχουμε ζητήματα εθνικής σημασίας να μας προβληματίζουν. Ειδικά σε μια δύσκολη περίοδο, που η χώρα μας θα κληθεί να αντιμετωπίσει σοβαρούς κινδύνους και προκλήσεις από τους γείτονές μας εξανατολών».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου