Κυριακή 15 Μαρτίου 2020

ΚΟΣΜΑΣ ΜΕΓΑΛΟΚΟΝΟΜΟΣ.ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: (Σχόλιο για σκεπτόμενους)



ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: (Σχόλιο για σκεπτόμενους)
Θα μας νικήσει ο Κορονοϊός; Θα δούμε. Σήμερα η ΕΡΤ1 είχε έναν κορυφαίο Έλληνα επιστήμονα που διαπρέπει στην Αμερική να επαινεί την Ελληνική Πολιτεία για τα έγκαιρα μέτρα που πήρε για να μη γίνουμε Ιταλία και καταρρεύσει το Σύστημα Υγείας της χώρας μας. Επανέλαβε τα μέτρα που όλοι γνωρίζουμε, με κορυφαία τα: μένουμε σπίτι, αποφεύγουμε τις συναθροίσεις. Εξήγησε, αναλυτικά, πώς δια της Θείας Κοινωνίας μεταδίδεται ο ιός (Δική μου σημείωση: Ο Κορονοϊος, ως πλάσμα του Θεού, οπλίστηκε κι αυτός, από την απέραντη Αγάπη του Πλαστουργού, με όπλα για να επιβιώνει και να πολλαπλασιάζεται εντός των ανθρωπίνων κυττάρων. Ο Θεός αγαπώντας και τον Άνθρωπο τον όπλισε με το μυαλό για να καταπολεμά τους ιούς και να υπάρχει ισορροπία. Έτσι ο άνθρωπος βρήκε τα αντισηπτικά όπως το οινόπνευμα). Η πυκνότητα, όμως, του οινοπνεύματος της Θεία Κοινωνίας, όπως εξήγησε ο Καθηγητής, δεν εξουδετερώνει τον κορονοϊό σύμφωνα με τα επιστημονικά δεδομένα. Επομένως υπάρχει μετάδοση, ισχυρή, μέσω του τρόπου που επιτελείτε, γιατί ο ιός υπάρχει εν αφθονία στο σάλιο και όλων των φορέων και όχι μόνο των ασθενών. Ο Καθηγητής με οδηγό τους 5 θανάτους υπολογίζει, με διεθνώς αναγνωρισμένο μαθηματικό τύπο (5 θύματα Χ 2 στη 15 δύναμη) σε 170.000, περίπου, τους Έλληνες φορείς σήμερα. Σχεδόν 1 στους 50 υγιείς φαινομενικά Έλληνες. Όσο θα αυξάνονται οι θάνατοι, θα αυξάνονται και φορείς.
Λίγο μετά η ΕΡΤ2, μεταδίδοντας τη Θεία Λειτουργία στη Θεσσαλονίκη, έδειχνε πυκνό εκκλησίασμα, πλήθος ψαλτάδων να άδουν ο ένας πλησίον του άλλου και το σύνηθες πλήθος των Ιερέων εντός του Ιερού. Μάλιστα διαβάστηκε εγκύκλιος της Ιεράς Συνόδου, που υπερθεματίζει στα μέτρα της Πολιτείας. Όμως, μόνο στα λόγια. Γιατί παράλληλα εξαιρεί τον συγχρωτισμό εντός των Ναών και τάσσεται υπέρ της Θείας Κοινωνίας. Παραβλέπει, επίσης, η εγκύκλιος το γεγονός ότι το συντριπτικό πλήθος αυτών που μεταδίδουν τη νόσο είναι υγιείς και, άθελά τους, πολύ επικίνδυνοι για άλλους συνανθρώπους τους. Περιορίζει, δηλαδή, το πρόβλημα μόνο στους πάσχοντες και τους ευαίσθητους σωματικά ανθρώπους. Το ερώτημα είναι: Γιατί οι Ιεράρχες, συνειδητά, τορπιλίζουν το σπάσιμο της αλυσίδας μετάδοσης;

Με άλλα λόγια πλήρες αλαλούμ στα δύο κρατικά κανάλια. Ο λαός μας, φαίνεται να υπακούει μαζικά στις εκκλήσεις της Πολιτείας. Αν τελικά τα πράγματα ξεφύγουν, άδικα θα ενοχοποιηθούν οι Ιεράρχες; Φυσικά, ίσως, για να εξιλεωθούν το ρίξουν στο γνωστό: «Ήταν θέλημα Θεού». Μα ο Θεός μας έδωσε το μυαλό… μας έστειλε και τα περισσότερα κρούσματα από τους Άγιους Τόπους για να μας ανοίξει τα μάτια… Τι άλλο, πια, να κάνει.
Kosmas Megalokonomos

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου