Παρασκευή 17 Απριλίου 2020

¨ΡΕΠΟΡΤΑΖ¨ΕΝΤΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΥΣΤΗΡΟΤΑΤΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.ΣΤΑ ΚΥΘΗΡΑ.(VIDEO-ΦΩΤΟ)

 ¨Εντατικοί και αυστηρότατοι είναι οι έλεγχοι στο νησί μας και θα συνεχιστούν ενόψει του τριημέρου του Πάσχα καθώς ο σχεδιασμός επικεντρώνεται στην αυστηρή τήρηση των μέτρων¨. 




Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται τα μπλόκα και οι περιπολίες της αστυνομίας για την αποτροπή των άσκοπων μετακινήσεων και των συναθροίσεων στο νησί μας. 

Σήμερα Μεγάλη Παρασκευή από νωρίς το πρωί οι αστυνομικοί μαζί με τον Διοικητή του ΑΤ Κυθήρων Υπαστυνόμο κ.Τριαντάφυλλο Πηλίκο και τον Υπαστυνόμο κ. Παναγιώτη Γιαννακόπουλο πραγματοποιούν ελέγχους σε πεζούς και διερχόμενα οχήματα βεβαιώνοντας πρόστιμα σε όσους κατοίκους κυκλοφορούν και δεν φέρουν μαζί τους την απαραίτητη έγγραφη βεβαίωση μετάβασης ή την ηλεκτρονική έγκριση μέσω SMS και την ταυτότητα τους. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του σταθμού μας σχεδόν το σύνολο της δύναμης της Αστυνομίας βρίσκεται στους δρόμους καλύπτοντας περιπολίες σε ολόκληρη την έκταση του νησιού. 
Εντατικοί και αυστηρότατοι είναι οι έλεγχοι και θα συνεχιστούν ενόψει του τριημέρου του Πάσχα καθώς ο σχεδιασμός επικεντρώνεται στην αυστηρή τήρηση των μέτρων. 
Μένουμε σπίτι, μένουμε ασφαλείς.

Γιώτα Πολίτη ADELIN 107,3 FM  





Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου