Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020

ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ:Aπαιτώ από την νυν Δημοτική αρχή την δημόσια συγνώμη και την αποκατάσταση της αλήθειας αλλίως θα προσφύγω στην δικαιοσύνη.

Το 2016 ανέλαβα μετά από δημοπρασία το έργο συντήρηση-επέκταση λιθόστρωτων στο Καψάλι Κυθήρων.
Ο προυπολογισμός του έργου ήταν 6400 ευρώ με το ΦΠΑ.
Δηλαδή 5160 ευρώ συν ΦΠΑ.
Το διαθέσιμο ποσό ήταν πολύ μικρότερο αν αφαιρούσαμε τις εισφορές για τους εργατοτεχνίτες (ΙΚΑ) και την παρακράτηση φόρου.
Με τα περίπου 3800 ευρώ που απέμεναν προσπάθησα και παρέδωσα ένα άρτιο έργο.Άλλωστε οι φωτογραφίες που παραθέτω το επιβεβαιώνουν.
Στον προυπολογισμό του έργου δεν συμπεριλαμβανόταν η ενίσχυση του υποστρώματος. Για αυτούς που γνωρίζουν από οικοδομικές εργασίες όταν ένα υπόστρωμα είναι σαθρό ή δεν έχει κατασκευαστεί για να φέρει μεγάλα φορτία δεν δύναται η τοποθέτηση πλακών και το αρμολόγημα να αποτρέψουν την επικείμενη καθίζηση του εδάφους και κατά συνέπεια και των πλακών.
Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συμπολίτες μου δηλώνω με ειλικρίνεια ότι χρησιμοποίησα μέχρι και το τελευταίο ευρώ για αυτό το έργο.
Θα ήταν αντίθετο με τις αρχές μου να καταχραστώ το δημόσιο χρήμα.
Η Δημοτική αρχή σήμερα αναίτια με κατηγόρησε επειδή 1μ2 πλάκες καθίζησαν μετά από 4 χρόνια ενώ το εργο που πραγματοποίησα αφορούσε 1000μ2 αρμολόγημα και αντικατάσταση πλακών.
Καταρχάς για πιο λόγο παρέλαβαν το έργο και με πλήρωσαν αν δεν ήταν άρτιο;
Τους ενημερώνω ότι πραγματοποίησα επιπλέον εργασιες τις οποίες δεν χρέωσα προκειμένου να συμβάλω στην ανάπτυξη του τόπου μου.
Για τους παραπάνω λόγους απαιτώ από την νυν Δημοτική αρχή την δημόσια συγνώμη και την αποκατάσταση της αλήθειας αλλίως θα προσφύγω στην δικαιοσύνη.
Bonus τους παραθέτω τον παρακάτω σύνδεσμο προκειμένου αν ενδιαφέρονται να γνωρίσουν τα έργα που εχω κατασκευάσει
https://www.m3kythira.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου