Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΑΝΩΛΑΚΟΣ:«Σχετικά με την επιστολή της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά για τη Στέγαση των Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πειραιά».»



ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΑΝΩΛΑΚΟΣ
Βουλευτής Α΄ Πειραιώς και Νήσων-ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Πειραιάς, 19/06/2020 


Δελτίο Τύπου
«Σχετικά με την επιστολή της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά για τη Στέγαση των Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πειραιά».» 


Ο Βουλευτής Α΄ Πειραιώς και Νήσων Νικόλαος Μανωλάκος, κατέθεσε σήμερα 19 Ιουνίου 2020 Αναφορά στους Υπουργούς Οικονομικών και Προστασίας του Πολίτη, την επιστολή που απέστειλε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά για τη Στέγαση των Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πειραιά.

Σύμφωνα με την εν λόγω επιστολή, παρότι υπάρχει σχετική μελέτη, η οποία επισημαίνει ότι «το κτίριο χρήζει εκτεταμένων στατικών ενισχύσεων, προκειμένου να ανταποκρίνεται στις ισχύουσες σήμερα κανονιστικές διατάξεις περί στατικότητας», δεν έχει βρεθεί ο κατάλληλος χώρος για την ασφαλή στέγαση -μεταστέγαση των εν λόγω Υπηρεσιών, θέτοντας κατά αυτόν τον τρόπο καθημερινά τη ζωή των εργαζομένων σε κίνδυνο.


Ακολουθεί το κείμενο της Αναφοράς:

Πειραιάς, 19/06/2020
ΑΝΑΦΟΡΑ

Προς: Τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη
Τον Υπουργό Οικονομικών

Θέμα: «Σχετικά με την επιστολή της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά για τη Στέγαση των Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πειραιά».
Κύριε Υπουργέ,

Σας επισυνάπτω επιστολή της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά, σχετικά με την ακαταλληλότητα και επικινδυνότητα της κατάστασης του κτιρίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πειραιά, όπου στεγάζονται οι αστυνομικές υπηρεσίες Πειραιά.

Δυστυχώς, μέχρι και σήμερα, παρότι υπάρχει σχετική μελέτη, η οποία επισημαίνει ότι «το κτίριο χρήζει εκτεταμένων στατικών ενισχύσεων, προκειμένου να ανταποκρίνεται στις ισχύουσες σήμερα κανονιστικές διατάξεις περί στατικότητας», δεν έχει βρεθεί ο κατάλληλος χώρος για την ασφαλή στέγαση -μεταστέγαση των εν λόγω Υπηρεσιών, θέτοντας κατά αυτόν τον τρόπο καθημερινά τη ζωή των εργαζομένων σε κίνδυνο.

Θέτω υπόψιν σας την παρακάτω επιστολή, η οποία μάλιστα συμπεριλαμβάνει πιθανές ενδεδειγμένες λύσεις για την στέγαση - μεταστέγαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πειραιά και των Υπηρεσιών που στεγάζονται στο κτήριο και παρακαλώ για τις δικές σας περαιτέρω ενέργειες. 





Ο Βουλευτής,



Νικόλαος Μανωλάκος,
Βουλευτής Α΄ Πειραιώς και Νήσων Ν.Δ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου