Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2020

ΕΚΤΑΚΤΟ.ΕΚΡΙΖΩΘΗΚΕ ΧΑΣΙΣΟΦΥΤΕΙΑ ΣΤΑ ΚΥΘΗΡΑ- ΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ ΤΗΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ


Η ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΙΔΕΑΣΕΙ...

Τι συμβαίνει στα Κύθηρα ???
Φυτεία ναρκωτικών όπως και πέρυσι έτσι ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ???

Η Σελίδα μας και ο Ρ/Σ με ιδιαίτερη ευαισθησία στο θέμα ¨ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ¨καταδικάζει τέτοια φαινόμενα που στη στενή  κοινωνία των Κυθήρων μας προκαλούν ιδιαίτερη ανησυχία.



¨Θερμά συγχαρητήρια στον Διοικητή του Α/Τ Κυθήρων Υπαστυνόμο κύριο Τριαντάφυλλο Πηλίκο και σε όλο το προσωπικό του Αστυνομικού Τμήματος Κυθήρων που μετά από αξιολόγηση κατάλληλων και έγκυρων πληροφοριών κατάφεραν και εντόπισαν την φυτεία.¨
 ΓΙΩΤΑ ΠΟΛΊΤΗ ADELIN 107,3 FM

ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.

Αθήνα, 7 Σεπτεμβρίου 2020
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Εντοπίσθηκε φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης σε δύσβατη περιοχή στα Κύθηρα
Εκριζώθηκαν -194- δενδρύλλια κάνναβης
Η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, στο πλαίσιο ειδικών δράσεων εξερεύνησης περιοχών πρόσφορων για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και καταστολής της δράσης καλλιεργητών, εντόπισε σε δύσβατη περιοχή στα Κύθηρα , φυτεία με δενδρύλλια κάνναβης.
Πρωινές ώρες της 4-9-2020, πραγματοποιήθηκε στον ανωτέρω τόπο αστυνομική επιχείρηση, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Α.Τ. Κυθήρων, όπου εντοπίστηκαν και εκριζώθηκαν -194- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από -10- έως -70- εκατοστών του μέτρου.
Στο χώρο της φυτείας, εντοπίστηκαν υλικά και εξοπλισμός ανάπτυξης και υδροδότησης της καλλιέργειας, τα οποία και κατασχέθηκαν.
Ενεργείται προανάκριση για την ταυτοποίηση και εντοπισμό των δραστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου