Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020

Συνελήφθη αλλοδαπός για διακίνηση – εμπορία ναρκωτικών ουσιών (κοκαΐνη) στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου των Αθηνών

 


 

Συνελήφθη αλλοδαπός για διακίνηση – εμπορία ναρκωτικών ουσιών (κοκαΐνη) στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου των Αθηνών

Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων κοκαΐνη βάρους -377,3- γραμμαρίων, το χρηματικό ποσό των -30.000- ευρώ, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και δίκυκλη μοτοσυκλέτα

Συνελήφθη, απογευματινές ώρες της 23-10-2020, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 31χρονος αλλοδαπός για παράβαση του Νόμου περί Εξαρτησιογόνων Ουσιών και για απείθεια.

Στο πλαίσιο διερεύνησης πληροφοριών αναφορικά με τη δράση του ανωτέρω στη διακίνηση ποσοτήτων κοκαΐνης, στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου των Αθηνών, επετεύχθη μέσω ανάλυσης και διασταύρωσης δεδομένων, εξακρίβωσης χώρων και ατόμων, ο εντοπισμός του και πιστοποιήθηκε η εγκληματική του δράση.

Κατόπιν των ανωτέρω, κατελήφθη εντός της οικίας του να κατέχει με σκοπό την περαιτέρω διακίνηση σε τρίτους, -69- νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν κοκαΐνη συνολικού μεικτού βάρους -377,3- γραμμαρίων.

Ακόμη, ο ανωτέρω προσπάθησε να ματαιώσει τον έλεγχο από τους αστυνομικούς, καθώς επιβιβάστηκε στην μοτοσυκλέτα του αναπτύσσοντας ταχύτητα, πλην όμως ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.

Από την έρευνα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • -377,3- γραμμάρια κοκαΐνης
  • χρηματικό ποσό -30.000- ευρώ
  • ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας
  • δίκυκλη μοτοσυκλέτα
  • συσκευή κινητής τηλεφωνίας

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου