Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020

ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗ ΜΑΝΗ:Νεκρή 44χρονη μητέρα δύο παιδιών,Δράστης της ανθρωποκτονίας είναι ο σύζυγος του θύματος

 


Μια οικογενειακή τραγωδία, με θύμα 44χρονη μητέρα δύο παιδιών, συγκλονίζει τη Λακωνία από χθες το βράδυ. Η γυναίκα έχασε τη ζωή της ύστερα από δυο πυροβολισμούς που δέχτηκε μέσα στο σπίτι της, στον Πύργο Διρού Ανατολικής Μάνης.

Δράστης της ανθρωποκτονίας είναι ο σύζυγος του θύματος, ηλικίας επίσης 44 ετών, ο οποίος πυροβόλησε και τη σκότωσε με κυνηγετικό όπλο, μπροστά στα μάτια της 15χρονης κόρης τους. Το δεύτερο παιδί της οικογένειας, ένα αγόρι 18 ετών, βρισκόταν εκτός σπιτιού εκείνη των ώρα.

Το περιστατικό διαδραματίστηκε περίπου στις 10 το βράδυ της Κυριακής. Το ανδρόγυνο  διαπληκτίστηκε έντονα και η λογομαχία τους είχε σαν αποτέλεσμα ο άντρας να βγει εκτός ελέγχου και να υψώσει το όπλο του προς τη σύζυγο του.  Οι αστυνομικές αρχές μετέβησαν από την πρώτη στιγμή στην περιοχή για τη διερεύνηση του εγκλήματος. Έπειτα από έρευνα που πραμγατοποιήθηκε βρέθηκε και κατασχέθηκε ακόμα ένα κυνηγητικό όπλο καθώς και φυσίγγια.

Ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Γυθείου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Τμήμα Ασφάλειας Σπάρτης.

ΠΗΓΗ  akonikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου