Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2021

ΠΟΤΑΜΟΣ:ΚΛΟΠΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ-ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

 


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Δυστυχώς σήμερα , ημέρα των Θεοφανείων, κατά την άφιξη μου στο Δημοτικό Σχολείου του Ποταμού, διαπίστωσα ότι έχει παραβιαστεί ένα παράθυρο του σχολείου μας . Οι θρασύτατοι επισκέπτες αφαίρεσαν ηλεκτρονικό εξοπλισμό που βρίσκονταν στερεωμένος στον τοίχο της αίθουσας, έσπασαν κλειδωμένες ντουλάπες, ανοίξανε συρτάρια και ντουλάπες προκειμένου να βρουν περισσότερη λεία.
Ενημερώθηκε άμεσα η Αστυνομία, ο Δήμος, η Σχολική Επιτροπή και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων και ελπίζουμε ότι οι ένοχοι θα βρεθούν σύντομα.
Για όλους εμάς που εμπλεκόμαστε με το Σχολείο του Ποταμού , είναι θέμα τιμής και προσωπικό στοίχημα να εντοπιστούν όι υπαίτιοι και να επιστραφούν στην βάση τους τα κλοπιμαία.
Δυστυχώς είναι η δεύτερη φορά , αφού κάτα την διάρκεια της πρώτης καραντίνας του Μαρτίου παρουσιάστηκε το ίδιο συμβάν.
Αυτή την φορά οι κινήσεις μας είναι πολύ πιο άμεσες και διαφορετικες, δεδομένου ότι οι κλέφτες έχουν αφήσει πίσω τους κάποια στοιχεία που θα μας βοηθήσουν στον εντοπισμό τους.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΕΡΜΑ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΚΙΝΗΣΗ , Ή ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΥΠΟΨΙΕΣ Ή ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ, ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΜΗΝΥΜΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΧΕΜΥΘΕΙΑ
Περιμένω την βοήθεια σας και παρακαλώ να το κοινοποιήσετε όσο το δυνατόν περισσότεροι
Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ
ΚΟΣΜΑ ΧΡΥΣΑΝΘΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου