Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021

ΜΑΝΩΛΗΣ ΑΝΤΩΝΑΚΟΣ: Όταν βλέπεις ότι οι προσπάθειες φέρνουν αποτελέσματα για τη πρόοδο του τόπου σου,τότε μόνο ικανοποίηση μπορείς να νιώθεις!

 Όταν βλέπεις ότι οι προσπάθειες φέρνουν αποτελέσματα για τη πρόοδο του τόπου σου,τότε μόνο ικανοποίηση μπορείς να νιώθεις!

Για την ιστορία, μετά την μεγάλη φωτιά του 2015 στα Βάτικα Λακωνίας και αφού η Περιφέρεια Πελοποννήσου είχε εγκρίνει τη χρηματοδότηση για την αποκατάσταση των δρόμων Νεάπολης μέχρι τη Διασταύρωση με Άγιο Νικόλαο, καθώς και Νεάπολης μέχρι Φαρακλό, ζήτησα από την αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας κ. Ντία Τζανετέα το 2017, να εγκριθεί ανάλογη πίστωση και για το δρόμο των Βελανιδίων αφού η φωτιά είχε φτάσει στο ύψος της Βαβύλας και είχε καταστραφεί το οδόστρωμα οι πινακίδες οι μπάρες και υπήρχε κίνδυνος για την οδική ασφάλεια λόγω και των καμένων δέντρων που έκαναν αντιστήριξη στο δρόμο.
Υπήρξε ανταπόκριση και έτσι εγκρίθηκε το ποσό του 1,5 εκ ευρώ το οποίο δημοπρατήθηκε το καλοκαίρι του 2019 και πριν λίγες ημέρες ξεκίνησαν οι εργασίες με την εποπτεία της νέας Περιφερειακής Αρχής και των Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας. Για το θέμα αυτό είχα επικοινωνήσει από τον Ιούνιο και με τον νέο Αντιπεριφερειάρχη κ. Θεόδωρο Βερούτη ώστε να επιταχυνθούν οι σχετικές διαδικασίες.
Ο κόπος για τον αγαπημένο μας τόπο πιάνει τόπο!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου