Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2021

Η ΛΕΞΗ ΝΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΣΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΤΩΝ ¨ΚΑΦΡΩΝ¨

 

Βεβήλωσαν τα γκράφιτι των ηρώων του 1821 – Τι απαντά ο δημιουργός τους για τη «χλεύη των Ελλήνων»

Άγνωστοι βεβήλωσαν γκράφιτι των ηρώων του 1821 που είχε δημιουργήσει σε σημεία της Αθήνας ο καλλιτέχνης «Εύρυτος». Τι απάντησε ο ίδιος μέσα από τις σελίδες του στα social media.
Η συμπλήρωση 200 χρόνων ήταν μια καλή αφορμή για τον καλλιτέχνη «Εύρυτο» να δημιουργήσει τις μορφές των ηρώων του 1821 σε διάφορα σημεία της πρωτεύουσας, ενώ είχε αφιερώσει έργα και σε άλλα ιστορικά γεγονότα και πρόσωπα, όπως στους τρεις πεσόντες των Ιμίων, Βλαχάκο, Γιαλοψό και Καραθανάση.

Την Κυριακή (14.02), ωστόσο, τόσο ο ίδιος ο καλλιτέχνης όσο και αρκετοί που πέρασαν από το σημείο του γκράφιτι με τη μορφή του Γεώργιου Καραϊσκάκη, βρέθηκαν μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη.

Άγνωστοι είχαν βεβηλώσει το έργο, βάφοντάς του με πράσινη μπογιά και χαλώντας επί της ουσίας την εξαιρετική δημιουργία του «Εύρυτου».

Ο ίδιος έδωσε την απάντησή του μέσα από τα social media. «Δε με ενοχλεί το πάτημα μιας ζωγραφιάς, το έχω συνηθίσει.

Αυτό που δε θα συνηθίσω ποτέ όμως είναι τη χλεύη και την αχαριστία των "Ελλήνων" προς τους ήρωές τους», έγραψε χαρακτηριστικά.

https://www.newsbomb.gr/


4 σχόλια :

  1. Ποιός να τα μάθει; η ανύπαρκτη οικογένεια ή το διαλυμένο σχολείο; ντροπή τους. Σύντομα θα φοράμε φερετζέ. Εδώ βεβήλωσαν τη σημαία στο Τσιρίγο και κάποιοι ΚΑΦΡΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ βγήκαν και τους υπερασπίστηκαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ολων αυτων των καφρων , που δεν σεβονται πατριδα, ιστορια, εθνικα συμβολα, θρησκεια, τους αξιζει εξορια σε χωρες, με μουσουλμανικα ηθη και εθιμα. Να το σκεφτουν παρα πολυ, αν θα τολμησουν να αγγιξουν την σημαια τους. Οχι εδω που κανουν οτι τους καπνισει. Ντροπη και αισχος.
    Βαρδαξακης νικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οταν νεοναζι μαυριζαν ενα γκραφιτι του αντετοκουμπο δεν ειδα να σας διαπερνα το ιδιο ριγος..... . Γιατι αραγε????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και για να το παω λιγο πιο περα οταν κλωτσουσαντον Ζακ στο κεφαλι και οταν δολοφονισαν τον Φυσσα δεν ειδα το ιδιο ενθουσιασμο απο μερια σας για τους (καφρων , που δεν σεβονται πατριδα, ιστορια, εθνικα συμβολα, θρησκεια,) και
    (κάποιοι ΚΑΦΡΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ). Εχετε να πειτε κατι ή θα πατε στην σιγουρια της σιωπης..

    ΑπάντησηΔιαγραφή