Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021

ΠΑΤΟΥΛΗΣ:Τα ψέματα του ΣΥΡΙΖΑ και η αλήθεια για την προμήθεια των rapid tests και των μασκών.

Τα ψέματα του ΣΥΡΙΖΑ και η αλήθεια για την προμήθεια των rapid tests και των μασκών.

Η «ποδοσφαιροποίηση» της διαχείρισης της πανδημίας, βλάπτει σοβαρά τη δημόσια υγεία! Η προμήθεια μασκών έγινε με απόλυτα νόμιμες διαδικασίες και σε τιμές πολύ χαμηλότερες από αυτές που προμηθεύθηκαν μάσκες άλλοι δημόσιοι φορείς.
Όλες οι αποφάσεις είναι απολύτως διαφανείς κι αναρτημένες στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ. Δεν υπάρχουν σκοτεινά σημεία.
Οι τιμές με τις οποίες προμηθευθήκαμε τις μάσκες ήταν απόλυτα φυσιολογικές, με βάση τις συνθήκες που επικρατούσαν στην αγορά συγκεκριμένες χρονικές περιόδους. 79 λεπτά η μάσκα στην αρχή της κρίσης και 3 λεπτά σήμερα.
Η κριτική που ασκείται από το ΣΥΡΙΖΑ είναι απόλυτα στοχευμένη και εξυπηρετεί προφανή κομματικά κριτήρια. Είναι άθλιες συκοφαντίες που επιβεβαιώνονται κι από ένα ακόμη στοιχείο, δεν έκαναν το προφανές πριν κατηγορήσουν την #Περιφέρεια_Αττικής. Δεν ανέτρεξαν να βρουν στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ σε ποιες τιμές έχουν προμηθευθεί μάσκες άλλοι δημόσιοι φορείς. Αν το έκαναν, θα ήταν αναγκασμένοι να μας ζητήσουν συγγνώμη, γιατί θα διαπίστωναν ότι εμείς αγοράσαμε πολύ φθηνότερα από άλλους.
Στην άθλια προπαγάνδα και ψέματα του ΣΥΡΙΖΑ, στο φραστικό χουλιγκανισμό κάποιων βουλευτών του, που ποδοσφαιροποιούν την εθνική προσπάθεια για την αντιμετώπιση της πανδημίας, εμείς απαντάμε με αλήθειες κι αδιαμφισβήτητα στοιχεία.
Στη μάχη με τον #covid19 δεν έχει θέση ούτε ο λαϊκισμός, ούτε η ανευθυνότητα. Όσοι αναζητούν σκάνδαλα εκεί που δεν υπάρχουν για να εξασφαλίσουν λίγα λεπτά δημοσιότητας, απλά εκτίθενται.
Η διασφάλιση της δημόσιας υγείας δεν προσφέρεται για μικροκομματική εκμετάλλευση, απαιτεί υπευθυνότητα, αξιοποίηση της επιστημονικής γνώσης και διάθεση για δουλειά.
Διαβάστε την ανακοίνωση με πλήρη στοιχεία: https://bit.ly/3ufY4a5

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου