Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021

ΒΑΤΙΚΑ:ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ Κ.Υ.Ν.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ Κ.Υ.Ν.

Εν όψει της έναρξης λειτουργίας του Κ.Υ.Ν. ως εμβολιαστικού κέντρου, και για να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία του αλλά και για να μην διαταραχθεί η ομαλή παροχή των λοιπών υπηρεσιών υγείας στους συμπολίτες μας, ο Συντονιστής Διευθυντής κ. Μιχαλέτος και οι ιατροί αποφάσισαν και σας ανακοινώνουν τα εξής:
Από 16/3/2021, όλοι οι προσερχόμενοι για τακτική επίσκεψη στο Κ.Υ.Ν., θα πρέπει να το κάνουν κατόπιν ραντεβού, ώστε να αποφεύγεται ο συνωστισμός με τους εμβολιαζόμενους.
Οι χειρουργικές πράξεις και οι αλλαγές τραυμάτων, θα γίνονται κατά τις ώρες 10:00 με 12:00 και 19:00 με 20:00.
Οι τακτικές επισκέψεις στους επιμελητές Γενικούς Ιατρούς και Παιδιάτρους, θα γίνονται καθημερινά και μόνο κατόπιν ραντεβού και εφ’ όσον ο αυτοί δεν έχουν την ευθύνη κάλυψης της εμβολιαστικής γραμμής.
Η άυλη συνταγογράφηση (μέσω τηλεφώνου), θα γίνεται τις ώρες 9:00 με 12:00. Κατά τις ίδιες ώρες θα γίνεται και η δια ζώσης συνταγογράφηση. Παρακαλούμε τους κατοίκους των χωριών να απευθύνονται στα Περιφερειακά Ιατρεία της περιοχής τους για συνταγογράφηση, κατά το δυνατόν.
Εξυπακούεται ότι τα έκτακτα και επείγοντα περιστατικά, εξυπηρετούνται κατά απόλυτη προτεραιότητα και καθ’ όλο το 24ωρο. Θα ακολουθήσουν λεπτομερείς ενημερώσεις σχετικά με την λειτουργία του εμβολιαστικού κέντρου.
Παρακαλούμε τους φίλους συμπολίτες μας, για την πιστή τήρηση των ανωτέρω ώστε να ολοκληρωθεί απρόσκοπτα το πρόγραμμα εμβολιασμού και παράλληλα η παρεχόμενη υγειονομική φροντίδα να παραμείνει σε υψηλό επίπεδο.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Το τέλος της πανδημίας είναι κοντά.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου