Κυριακή 7 Μαρτίου 2021

Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας:Η Δημοκρατία δεν εκδικείται

Συνεχίστηκε και χθες το μπαράζ επιθέσεων των θρασύδειλων υποστηρικτών του κατά συρροή δολοφόνου Κουφοντίνα. Ανάμεσα στα σημεία που δέχτηκαν επίθεση στο Μοσχάτο ήταν και το πατρικό σπίτι του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Βασίλη Σπανάκη. Η φασιστική λογική των δραστών, παραπέμπει σε σκοτεινές εποχές που οι Έλληνες έχουν αποφασίσει οριστικά και αμετάκλητα να αφήσουν πίσω τους.

 
Απέναντι σε τυφλά χτυπήματα και λογικές τύπου «κανείς δεν τρομοκρατήθηκε» που τα υποθάλπτουν, η Νέα Δημοκρατία θα συνεχίσει να πορεύεται με πυξίδα την προάσπιση του κράτος δικαίου. Η Δημοκρατία δεν εκδικείται. Η οργανωμένη πολιτεία δεν υποκύπτει σε εκβιασμούς, όπως επιδιώκουν οι θρασύδειλοι δράστες αυτών των επιθέσεων.

2 σχόλια :

  1. Χέρια που επανάσταση ξέρουν να τραγουδούν
    της παρηγόριας προσευχές δε κάθονται να πουν.
    Απ΄το λαιμό αν θέλουνε μπορούν να σας αρπάξουν
    εσάς αριστοκράτισσες, ευγενικές αστές,
    τα τρυφερά τα άκρα σας, λευκά και βυσιννιά
    να τα συνθλίψουν μονομιάς σαν τα ξερά κλαδιά,
    με τούτες τις παλάμες τους τις τόσο δυνατές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. H έκτροπή από τα όρια της Δημοκρατίας σε κάτι που όλο και πιο έντονα γίνεται καθεστώς δεν συμβαίνει σε μία μέρα. Αν κανείς περιμένει να δει κάτι σαν «τανκς στους δρόμους» για να συνειδητοποιήσει αυτήν τη μετάβαση, τότε ή πλανάται ή κωφεύει, επιλέγοντας να μην βλέπει σειρά γεγονότων που δείχνουν ότι η κυβέρνηση οδηγεί την κοινωνία σε κάτι «καινούργιο», σε μία διαφορετική πίστα. Το σενάριο του πρώτου νεκρού απεργού πείνας μετά από 40 χρόνια στην Ευρώπη είναι αρκετά σοβαρό από μόνο του, αλλά το ζήτημα έχει ξεπεράσει αυτά τα όρια προ πολλού. Αυτό πρέπει να γίνει αντιληπτό, ακόμα και για όσους κρύβονται βολικά πίσω από τα εγκλήματα του Κουφοντίνα πριν καταδικαστεί. Γιατί κάποια στιγμή μπορεί να είναι αργά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή