Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021

ΒΑΤΙΚΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΡΚΟΣ :ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

 ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΌ CO-VID TEST

09/03/2021 ΤΡΙΤΗ 09:30 π.μ.
Ο πρόεδρος Παναγιώτης Μάρκος εκ μέρους των κατοίκων , ευχαριστεί βαθύτατα τον κύριο Ηρακλή Τριχείλη, δήμαρχο του Δήμου Μονεμβασιας, όπου έκανε τις κατάλληλες ενέργειες, ειδοποιώντας το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ και θα πραγματοποιηθεί ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΌ RAPID TEST. Θα λάβει χώρα στα Βιγκλάφια, στο μαγαζί του Παναγιώτη Λιάρου ,όπου τον ευχαριστώ για τη παραχώρηση του χώρου.

Να σημειωθεί ότι δεν έχει βρεθεί κάποιο άλλο κρούσμα, είναι απλά για προληπτικούς λόγους. Πρόσθετα, το επαναληπτικό πραγματοποιείται για την επιβεβαίωση της διάγνωσης του πρώτου ελέγχου που έγινε και την "διαυγή" διάγνωση των αποτελεσμάτων. Να αναφέρω και να ευχαριστήσω τον

Ιωάννη Μιχαλέτο και όλους τους γιατρούς του Κέντρου Υγείας για την δράση τους και τον αγώνα τους, για την υγεία των κατοίκων.

Να παρακαλέσω να παραβρεθούν οι κάτοικοι όλων των χωριών και της Νεαπόλεως για την επίτευξη του κοινού σκοπού μας, την υγεία και την προστασία όλων μας. Θα λαμβάνονται ολα τα μέτρα προστασίας. Κλείνοντας να ευχαριστήσω όλους εσάς που θα παρευρεθείτε αύριο για τα τεστ, διότι έτσι κρατάμε ασφαλείς ανθρώπους που κινδυνεύουν απο τον ιό. Ο ιος είναι εδώ και καλό είναι να προλαμβάνουμε παρα να θεραπεύουμε!!!

Ευχαριστώ πολύ ο πρόεδρος Μάρκος Παναγιώτης!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου