Τετάρτη 5 Μαΐου 2021

Πανελλήνια Διάκριση για την Ν.Μ. Μολάων από το Παρατηρητήριο Καινοτομίας!

Πανελλήνια Διάκριση για την Ν.Μ. Μολάων από το Παρατηρητήριο Καινοτομίας!

Το πρώτο Νοσοκομείο στη Ελλάδα που αναγνωρίζεται από το Τμήμα Καινοτομίας και Βέλτιστων Πρακτικών του Υπουργείου Εσωτερικών για τις Καινοτόμες Δράσεις για τον Covid-19, αποτελεί η Ν.Μ. Μολάων!
Ειδικότερα, το Νοσοκομείο Μολάων διακρίθηκε για τις καινοτόμες δράσεις τηλεϊατρικής που προσέφερε στους κατοίκους των απομακρυσμένων περιοχών ευθύνης της, προσφέροντάς τους τη δυνατότητα να υποβληθούν σε εξειδικευμένες ιατρικές εξετάσεις εντελώς δωρεάν και χωρίς να μετακινηθούν από τον τόπο κατοικίας τους, λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαίτερες συνθήκες που διαμόρφωσε το έτος 2020 η επιδημία του ιού Sars-Cov-19.
Το Τμήμα Καινοτομίας και Βέλτιστων Πρακτικών του Υπουργείου Εσωτερικών σχεδιάζει τη πολιτική καινοτομίας στην ελληνική δημόσια διοίκηση και υποστηρίζει τις δημόσιες οργανώσεις για την ανάπτυξη ικανότητας καινοτομίας και διοικητικού μετασχηματισμού τους. Στο εν λόγω πλαίσιο, αναγνώρισε ως καινοτόμο τη Ν.Μ. Μολάων για τη δράση «Εφαρμογή τηλεϊατρικής σε κατοίκους με δυσκολία πρόσβασης λόγω Covid-19».
Η εξαιρετική αυτή διάκριση, έρχεται ως επιστέγασμα των προσπαθειών της Διοίκησης της Ν.Μ. Μολάων και επιβράβευσης του στρατηγικού της πλάνου για τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό των παρεχόμενων Υπηρεσιών Υγείας, η οποία σε συνεργασία με το Ίδρυμα Vodafone- υιοθετεί τις νέες τεχνολογίες και τις χρησιμοποιεί ως εργαλείο για την αναβάθμιση της δημόσιας υγείας.
Περισσότερες πληροφορίες για τη διάκριση:

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου