Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

 


ΟΜ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ – ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ

Κάλεσμα ενημέρωσης και αφύπνισης προς τους πολίτες στις 7.00 μ.μ στη Πλατεία Λαού-Κερατσίνι.

 Μοίρασμα  ενημερωτικού φυλλαδίου  για τα σχέδια του Περιφερειάρχη Αττικής Πατούλη που αποφάσισε να προχωρήσει σε σύμπραξη με ιδιώτη (ΣΔΙΤ) για τη μελέτη, χρηματοδότηση, κατασκευή, συντήρηση και λειτουργία  Μονάδας Επεξεργασίας Απορριμμάτων (ΜΕΑ) δυναμικότητας 250.000 τόνων στο Σχιστό!

Το Σχιστό δεν θα γίνει ο σκουπιδότοπος του Λεκανοπεδίου.
Το πρωί του Σαββάτου η ΟΜ Κερατσινίου Δραπετσώνας θα συμμετέχει στην κινητοποίηση πολιτών φορέων συλλογικοτήτων του Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας, σε αποκλεισμό των εγκαταστάσεων της Oil One στη Δραπετσώνα .

ΟΜ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ

Κάλεσμα ενημέρωσης και αφύπνισης προς τους πολίτες στις 6.00 μ.μ στην Πλατεία Ηρώων Λέμε όχι στην νέα Μονάδα Επεξεργασίας Απορριμμάτων (ΜΕΑ) που δημιουργεί η κυβέρνηση Μητσοτάκη και η Περιφερειακή Αρχή Πατούλη στο Σχιστό δυναμικότητας 250.000 χιλ. τόνων με τη μέθοδο Σύμπραξης Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ), για 30 χρόνια περίπου.

Το πρωί του Σαββάτου η ΟΜ Περάματος θα συμμετέχει στις περιβαλλοντικές δράσεις που διοργανώνει ο Δήμος Περάματος.

ΟΜ ΝΙΚΑΙΑΣ

Το πρωί του Σαββάτου 5/6 στις 9:00 Δράση εθελοντικού καθαρισμού του άλσους στον Άγιο Φίλιππο (Δεξαμενή)

Την προστασία του περιβάλλοντος και των φυσικών πόρων τη χρωστάμε στους εαυτούς μας, στα παιδιά μας και στις γενιές που έρχονται

ΟΜ Α΄ - Β ‘- Δ΄ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ  – ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΥΡΙΖΑ ΠΕΙΡΑΙΑ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ  ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Από τις 11:00 το πρωί στο πάρκο Αργυροκάστρου ( Αργυροκάστρου και Κεχαγιά ) Παλιά Κοκκινιά -Μία σειρά από δρώμενα θα λάβουν χώρα στον ανανεωμένο πλέον χώρο πρασίνου. Δίνουμε ζωή στις γειτονιές και προσκαλούμε τους κατοίκους να συμβάλουν στη δράση αυτή.

 

ΟΜ Δ΄ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ 11:00π.μ. συμμετοχή στη δράση με Νεολαία Σύριζα Πειραιά Π.Σ . Β’ Α’ Διαμέρισμα και την δημοτική Κίνηση Πειραιάς για όλους( Π. Κοκκινιά-Πάρκο ΑΡΓΥΡΟΚΑΣΤΡΟΥ )  

 ΣΑΒΒΑΤΟ  6:30    το  απόγευμα στα Καμίνια Μοίρασμα ενημερωτικών φυλλαδίων από την Πλατεία Λεγάκη στις 6.30 μ.μ   μέχρι    τη πλατεία "ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ" (περίπου στις 7:30μ.μ.)

ΟΜ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

 Το Σάββατο 9.30 το πρωί  στο Λατομείο

Στις 11.00 συνάντηση στο δάσος στα Κανάκια ( σημείο συνάντησης εκεί που κατασκηνώνει ο προσκοπικός όμιλος ) για εθελοντικό καθαρισμό του χώρου .

ΟΜ  ΑΙΓΙΝΑΣ

Σάββατο από τις 11.00-13.00    Κάλεσμα σε εθελοντικό καθαρισμό της παραλίας Κολόνας,  Σημείο συνάντησης στο  χώρο της εισόδου της πλαζ της Κολόνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου