Τρίτη 8 Ιουνίου 2021

ΔΗΜΟΣ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ: ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΚΤΙΡΙΟΥ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΑΡΑΛΙΑΣ



ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΚΤΙΡΙΟΥ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΑΡΑΛΙΑΣ

Με το προσωπικό και τα μηχανήματα του Δήμου Μονεμβασίας και την συνεργασία με τον εξωτερικό συνεργάτη του Δήμου Βασίλη Παντιώρα υλοποιήθηκε σήμερα η κατεδάφιση και απομάκρυνση του κτιρίου που βρισκόταν στην ζώνη παραλίας δίπλα στην παιδική χαρά και αποτελούσε μια πολύ άσχημη αισθητικά εικόνα στον κέντρο της Μονεμβασίας . ¨
Το κτίριο είχε κατασκευαστεί περίπου το 1990 και στέγασε το Λιμενικό Ταμείο και γενικά υπηρεσίες του Λιμενικού σταθμού . Την τελευταία περίοδο είχε την χρήση αποθηκευτικού χώρου του Λιμενικού Σταθμού .
Σε συνεργασία με τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος και την διοικήτρια του Σταθμού Ελένη Σωτηροπούλου , μεταφέραμε τα αποθηκευμένα υλικά σε δημοτικό κτίριο ώστε να γίνει δυνατή η υλοποίηση της κατεδάφισης .
Η κατεδάφιση αυτή σε συνέχεια των προηγούμενων δυο κατεδαφίσεων που αφορούσαν το κτίριο του ψαράδικους που βρισκόταν στον ίδιο χώρο ( πατήστε εδώ https://www.facebook.com/stavros.xristakos/posts/10222899695142319 ) και της κατασκευής συγκέντρωσης απορριμμάτων που υπήρχε στην περιοχή της Μαρίνας ( πατήστε εδώ https://www.facebook.com/stavros.xristakos/posts/10223057980699359 ) ήταν διαπιστωμένη ανάγκη και κοινή επιθυμία των δημοτών μας και είμαστε που ξεκινήσαμε και ολοκληρώσαμε τις διαδικασίες ώστε να γίνει δυνατή η κατεδάφιση τους .
Οφείλω να ευχαριστήσω το προσωπικό και την Διοικήτρια του Λιμενικού σταθμού , Ελένη Σωτηροπούλου καθώς και το προσωπικό και τους συνεργάτες του Δήμου μας για την συμβολή τους .
ΣΤΑΥΡΟΣ ΧΡΙΣΤΑΚΟΣ
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ Δ.Ε. ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ





Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου