Τρίτη 8 Ιουνίου 2021

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΟΛΑΩΝ

 


ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΟΛΑΩΝ
Θέμα: Γραφείο τραυματιοφορέων
Εν έτη 2021 ο εργασιακός εκφοβισμός από την πλευρά του αναπληρωτή διοικητή απέναντι στους τραυματιοφορείς δεν έχει όρια. Μετά από έγγραφο – καταγγελία των τραυματιοφορέων προς τον αναπληρωτή διοικητή και πειθαρχικές διώξεις από πλευράς διοίκησης προς τους συναδέλφους, παρά τις διαβεβαιώσεις της διοικήτριας για παύση κάθε διαδικασίας δίωξης, ο Κος Κορωνιός αποφάσισε να αναλάβει δράση ανάπλασης και στο γραφείο τους. Ξήλωσε τις μελαμίνες από το χώρο τους και τις αντικατέστησε με τζάμια
Ο συγκεκριμένος χώρος χρησιμοποιείται για τη φύλαξη των προσωπικών τους αντικειμένων και ρούχων, καθώς και για φύλαξη τροφίμων και νερού στο ψυγείο που διαθέτουν και έχουν αγοράσει μόνοι τους. Επίσης ο χώρος βρίσκεται δίπλα από την πόρτα των χειρουργείων, όπου περνάνε τα φορεία των ασθενών που πρόκειται να χειρουργηθούν και κάθονται και οι συνοδοί τους.
Ο αναπληρωτής διοικητής αποφάσισε την τοποθέτηση κοινών τζαμιών και όχι ειδικών τζαμιών ασφαλείας (αν σπάσουν δεν γίνονται κρυσταλλάκια αλλά μεγάλα κομμάτια) ούτε φρόντισε στην τοποθέτηση μεμβρανών στα τζάμια για να μην είναι οι συνάδελφοι σε κοινή θέα.
Καταπατείται κάθε ίχνος ιδιωτικότητας και εργασιακών δικαιωμάτων.
Δεν τηρείται κανένας κανόνας ασφαλείας τόσο για τους εργαζόμενους όσο και για τους ασθενείς και συνοδούς.
Ποιος τεχνικός ασφαλείας έδωσε έγκριση για τέτοια κατασκευή;
Σπατάλη πόρων. Ενώ στο χώρο αυτό το μοναδικό πρόβλημα ήταν ένας σπασμένος μεντεσές στην πόρτα ο Κος Κορωνιός αποφάσισε να δαπανήσει πόρους για εκδίκηση.
Πρέπει να δοθεί ένα τέλος στους εκφοβισμούς και τους εκβιασμούς του αναπληρωτή διοικητή προς τους εργαζόμενους. Απαιτούμε χρηστή και δίκαιη διοίκηση, με σεβασμό στον κάθε εργαζόμενο και στο έργο που έχει προσφέρει εδώ και χρόνια.
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ
Το ΔΣ του συλλόγου εργαζομένων Νοσοκομείου Μολάων καταδικάζει κάθε προσπάθεια της διοίκησης να δυσχεράνει την ανάδειξη των προβλημάτων του νοσοκομείου και των εργαζόμενων προς τους προϊστάμενους φορείς: Υπουργείο και 6η ΥΠΕ.
Είναι η δεύτερη επίσκεψη του Υπεάρχη Κου Καρβέλη στο νοσοκομείο μας για τις οποίες δεν λάβαμε ποτέ γνώση καθώς και για την επίσκεψη του Κου Κοντοζαμάνη στις 4/6/2021.
Στόχος της διοίκησης είναι να φιμώσει τους εργαζόμενους και να αποκρύψει όποια προβλήματα υπάρχουν.
Το ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου