Δευτέρα 5 Ιουλίου 2021

BATIKA:ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΛΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΜΠΟΥ ΒΟΙΩΝ


Άννα Βλάχου
Γεωπόνος – Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Μονεμβασίας
4/07/2021

ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΛΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΜΠΟΥ ΒΟΙΩΝ

Στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων μου ως δημοτική σύμβουλος και ως μέλος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου μας, επισκέφθηκα το Δημοτικό Σχολείο Κάμπου Βοιών, όπου είχα την ευκαιρία να συναντηθώ με το Διευθυντή του Σχολείου, κ. Μπόκο και τον Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, κ Κοντάκο και να ακούσω με προσοχή τα ζητήματα που απασχολούν εδώ και καιρό το σχολείο τους.
Τα προβλήματα αυτά έχουν να κάνουν με την ασφαλή μετακίνηση των μαθητών (δημιουργία κατάλληλης ράμπας για την είσοδό τους με λεωφορείο), την ασφαλή στέγαση αυτών στο χώρο του Νηπιαγωγείου (αλλαγή σκεπής διότι το χειμώνα μπαίνει νερό από πολλά σημεία), τη διαμόρφωση και καθαριότητα του περιβάλλοντα χώρου του οικοπέδου όπου στεγάζεται το Σχολείο, την άμεση μεταφορά της θέσης παροχής ηλεκτρικού ρεύματος (παράπλευρης κολώνας) λόγω επικινδυνότητας για τους μαθητές, κ.α..
Οι παραπάνω εκκρεμότητες αποτελούν αυτονόητες υποχρεώσεις του Δήμου προς ένα σχολείο, τις οποίες θα θέσω στο επόμενο Συμβούλιο της Α’θμιας Σχολικής Επιτροπής και θα απαιτήσω την άμεση τακτοποίησή τους!
Αξίζει να σημειωθεί ότι το οικόπεδο είχε παραχωρηθεί με δωρεά γνωστής οικογένειας με καταγωγή από τον Κάμπο Βοιών.







Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου