Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Ανοιχτή επιστολή προς τους Λάκωνες απο τον Λεωνίδα Γρηγοράκο…

Φίλες και φίλοι,

Στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου δίνουμε ένα νέο ραντεβού για τη Λακωνία και την Ελλάδα. Θα είμαστε όλοι εκεί γιατί νοιαζόμαστε για τον τόπο μας, για τον τόπο όπου γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε.

Κοινό μέλημά μας είναι η ανάπτυξη και η ευημερία του νομού μας. Κοινή προσδοκία, η Λακωνία να ξεπεράσει την οικονομική και κοινωνική υστέρηση αξιοποιώντας τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα.

Η αγωνία μας για ένα καλύτερο αύριο υπερβαίνει τις κομματικές περιχαρακώσεις και δεν υποκαθίσταται από πολιτικές σκοπιμότητες. Αντίθετα, υπαγορεύεται από την ανάγκη να ανταποκριθούμε στο συμφέρον του τόπου μας, στο συμφέρον των πολιτών του.

Με αυτή την πυξίδα μπορούμε να πάμε μπροστά χαράσσοντας και περπατώντας νέους δρόμους. Μόνο με συνεννόηση, με συναίνεση, με συνεργασία μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τις εκκρεμότητες του παρελθόντος, μπορούμε να βγούμε από την κρίση.

Στην κάλπη της Κυριακής κρίνεται η δυνατότητα της χώρας να πάει μπροστά. Με την ψήφο μας μπορούμε να ανοίξουμε νέες προοπτικές για τη Λακωνία, για τους πολίτες της, μην επιτρέποντας στις μαύρες δυνάμεις να εκμεταλλευτούν τα υπαρκτά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε ως χώρα και ως κοινωνία.

Η ψήφος στη Χρυσή Αυγή είναι μια ψήφος στην οπισθοδρόμηση, στη μισαλλοδοξία, στα αδιέξοδα. Είναι μια ψήφος στο μίσος και στο βαθύ σκοτάδι.

Η ψήφος στις προοδευτικές δυνάμεις είναι εγγύηση για το δημοκρατικό μας πολίτευμα. Η ψήφος στη Δημοκρατική Συμπαράταξη είναι μια ψήφος για τους Λάκωνες, για τον τόπο, για τη δημοκρατία.

Με την εμπιστοσύνη που μου έχετε επιδείξει όλα αυτά τα χρόνια, απευθύνομαι σ’ εσάς ζητώντας και αυτή τη φορά την υποστήριξή σας, την ψήφο στη Δημοκρατική Συμπαράταξη.

Όλοι μαζί μπορούμε να βγάλουμε τη Λακωνία στο φως.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Λεωνίδας Γρηγοράκος

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου