Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

ΠΑΝΟΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ H απάντηση μου προς τον κ. Κ. Μεγαλοκονόμο




H απάντηση μου προς τον κ. Κ. Μεγαλοκονόμο :








Αγαπητέ κύριε Μεγαλοκονόμε απευθύνομαι σε σας δεδομένου ότι διατελέσατε Πρόεδρος της Επιτροπής Εγχωρίου Περιουσίας, αλλά δεν είχατε το σθένος να αντέξετε σε πιέσεις και για τον λόγο αυτό παραιτηθήκατε , με κακές συνέπειες για τα Κύθηρα.   




Η Επιτροπή Εγχωρίου Περιουσίας είναι επιτροπή διαχειρήσεως και ΟΧΙ αρπαγής της περιουσίας των Κυθηρίων.



Ποιός λοιπόν να πιστέψει στα γλαφυρά σας λόγια , όταν από την μία πλευρά σέρνετε έναν άνθρωπο στα δικαστήρια (ο οποίος παρ ότι δεν είχε καταγωγή από τα Κύθηρα απεφάσισε συνειδητά να επενδύσει κόπο και χρήμα στο νησί) , και από την άλλη δηλώνετε σε εφημερίδα ότι αδίκως τον κατηγορούν !



Και ενώ δηλώνετε ότι η Επιτροπή δεν εγείρει δικαιώματα, δεδομένου ότι σύμφωνα με τις γνώσεις των κατοίκων της περιοχής οι εκτάσεις αυτές είναι ιδιόκτητες και οι γειτνιάζουσες εκτάσεις είναι ιδιόκτητες.



Παρ’ όλ’ αυτά τα γενικόλογα παραμύθια σας κ. Μεγαλοκονόμε εγώ σύρομαι στα δικαστήρια από το 2009 – 2016 , ενώ εσείς απολαμβάνετε την σύνταξη σας . Μετά από τέτοιες συμπεριφορές περιμένετε επενδύσεις στα Κύθηρα ;



Αν τα Κύθηρα συνεχίσουν με αυτό το πνεύμα στην επικείμενη επιλογή Προέδρου της Επιτροπής Εγχωρίου Περιουσίας , το νησί θα πηγαίνει απο το κακό στο χειρότερο.



Τελικά τι καλό κάνατε στα Κύθηρα, όταν έχοντας μια Επιτροπή η οποία διαχειρίζεται 100.000 στρέμματα ( πάνω απο το 1/3 των νησιών ) και με ενέργειες του συνεπικουρούντος   αμαρτωλού Δασαρχείου   έχουν χαρακτηρίσει Δασικά ή αναδασωτέα. Δηλαδή εκτάσεις άχρηστες για αξιοποίηση , ακόμα και για καλλιέργεια !



Τέλος ας μας πείτε πότε παραδώσατε ταμείο στον Δήμο Κυθήρων όπως προβλέπει και το Π.Δ. 272/84 , μήπως υπάρχουν ευθύνες παράβασης καθήκοντος που δεν έχουν αναζητηθεί. Οπότε καλύτερα ο κ. Μεγαλοκονόμος να μην εκτίθεται γιατί είναι γνωστή η αδυναμία του να διαχειριστεί επ’ οφελεία των Κυθήρων την Εγχώριο Περιουσία και ας βοηθήσει να εκλεγεί κάποιος άνθρωπος νέος , δραστήριος και με πλάνο Ανάπτυξης των Κυθήρων που συνεχώς απαξιώνονται.












Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου